مروری بر کاربرد تیمارهای مختلف پس از برداشت میوه انار به منظور افزایش عمر انبارمانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر کاربرد تیمارهای مختلف پس از برداشت میوه انار به منظور افزایش عمر انبارمانی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر کاربرد تیمارهای مختلف پس از برداشت میوه انار به منظور افزایش عمر انبارمانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر کاربرد تیمارهای مختلف پس از برداشت میوه انار به منظور افزایش عمر انبارمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر کاربرد تیمارهای مختلف پس از برداشت میوه انار به منظور افزایش عمر انبارمانی :
تعداد صفحات :۲۱
چکیده مقاله:
اخیراً تحقیقات بر روی میوه انار با توجه به ارزش تغذیه ای بالا و فواید آن بر سلامتی انسان افزایش چشمگیری داشته است. افزایش تقاضا و لزوم پاسخ به نیاز مشتریان در عرضه میوه باکیفیت انجام تحقیقات در جهت بهبود کیفیت، قابلیت انبارپذیری و افزایش عمر انباری این میوه را افزایش داده است. انار به مشکلات گوناگون پس از برداشت شامل تلفات وزن بالا، پوسیدگی و حساسیت به اختلالات فیزیولوژیکی مانند سرمازدگی و سوختگی پوست مستعد است. در سالیان اخیر به منظور بهبود عمر انبارمانی میوه انار تیمارهای پس از برداشت شیمیایی و فیزیکی مختلفی توسط محققین به کار برده شده است. استفاده از تیمارهای دمایی به علت سهولت کاربرد و نداشتن خطرات باقی مانده مواد شیمیایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ترکیبات طبیعی گیاهان مثل پلی آمین ها از قبیل پوترسین و اسپرمیدین و همچنین ارگانیک اسیدها از قبیل اگزالیک اسید و متیل جازمونات نیز به طور موفقیت آمیزی به منظور کنترل فساد و افزایش عمر انبارمانی در میوه انار به کار برده شده اند. این تیمارها تاثیرات متفاوتی بر کیفیت داخلی و خارجی این میوه داشته است که این مقاله مروری به بررسی اثرات تیمارهای مختلف فیزیکی و شیمیایی بر افزایش عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار پرداخته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.