مدلسازی مصرف انرژی در تولید محصول سیب زمینی شهرستان جیرفت با روش شبکه ANFIS عصبی فازی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی مصرف انرژی در تولید محصول سیب زمینی شهرستان جیرفت با روش شبکه ANFIS عصبی فازی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی مصرف انرژی در تولید محصول سیب زمینی شهرستان جیرفت با روش شبکه ANFIS عصبی فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی مصرف انرژی در تولید محصول سیب زمینی شهرستان جیرفت با روش شبکه ANFIS عصبی فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی مصرف انرژی در تولید محصول سیب زمینی شهرستان جیرفت با روش شبکه ANFIS عصبی فازی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

بخش کشاورزی به عنوان با اهمیتترین بخش تولیدکننده مواد غذایی است که نه تنها مصرف کننده، بلکه عرضه کننده انرژی نیز شناخته شده است. استفاده از انرژی به عنوان یک پارامتر مفید برای تجزیه و تحلیل و ارزیابی پایداری کشاورزی در نظر گرفته شده است. لذا در این تحقیق، به بررسی الگوی مصرف انرژی در مزارع سیب زمینی در شهرستان جیرفت از استان کرمان پرداخته شد.کل انرژی ورودی مورد نیاز در تولید محصول سیب زمینی برابر با ۵۹/۸۴۳۸۰ مگاژول بر هکتار محاسبه شد. نهاده آب آبیاری با سهم ۳۲/۳۷ درصد از کل انرژی ورودی در تولید سیب زمینی بیشترین انرژی مصرفی بود. در این مطالعه روش شبکه عصبی-فازی برای مدلسازی عملکرد سیب زمینی به کار برده شد. نتایج جهت مدلسازی عملکرد این محصول نشان داد که بهترین مدل پیشنهادی جهت مدلسازی دارای ضریب همبستگی، RMSE و MAPE برابر ۹۷ /۰ ،ha/kg 04/0 و ۲/۰ %بود. از نتایج فوق چنین میتوان گفت که روش عصبی- فازی میتواند به خوبی به پیشبینی و مدلسازی عملکرد محصول سیب زمینی بپردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.