طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هستهگیر خرما


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هستهگیر خرما دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هستهگیر خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هستهگیر خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هستهگیر خرما :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

ایران به عنوان سومین تولید کننده و دومین صادر کننده خرما به لحاظ عدم فرآوری مناسب در کشور در رتبه پانزدهم از نظر ارزش اقتصادی به ازای هر تن خرمای صادراتی قرار دارد. هستهگیری یکی از فرایندهایی است که موجب افزایش ارزش افزوده خرمامیگردد. در این پژوهش مکانیزم هستهگیری گیرهای با طرح جدید طراحی و ساخته شد. کارآیی واحد هستهگیر در سه سطح سرعت نامی مکانیزم ۶۰و۹۰و۱۰۰عددهستهدردقیقه و پنج سطح محتوای رطوبتی خرما برپایه تر ۲۰و۲۲و۲۴و۲۶و۲۸درصد برای رقم مضافتی بررسی شد. با توجه به ارزیابیهای انجام شده سرعت و رطوبت در میزان هستهگیری تأثیر معنی داری نداشتند. سرعت و برهمکنش سرعت و رطوبت تأثیری معنی داری در میزان گوشت از دست رفته نداشت. هر سه عامل رطوبت، سرعت و برهمکنش آنها تأثیری معنی دار در میزان تغییر طول داشتند در حالی که تنها سرعت در میزان تغییر قطر اثر معنی دار نشان داد. مطلوب ترین حالت هستهگیری در سرعت ۰۶ ) تعداد نامی هسته گیریدر دقیقه( و رطوبت ۲۲ % بود. در این تیمار درصد هستهگیری، درصد گوشت از دست رفته، درصد تغییر قطر و درصد تغییر طول به ترتیب۸۱و۱۰۰و۱/۴و۱/۷درصد بدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.