بررسی تأثیر مدت زمان سفید کردن برنج برروی برخی از خصوصیات ظاهری وکیفی دانه برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر مدت زمان سفید کردن برنج برروی برخی از خصوصیات ظاهری وکیفی دانه برنج دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر مدت زمان سفید کردن برنج برروی برخی از خصوصیات ظاهری وکیفی دانه برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر مدت زمان سفید کردن برنج برروی برخی از خصوصیات ظاهری وکیفی دانه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر مدت زمان سفید کردن برنج برروی برخی از خصوصیات ظاهری وکیفی دانه برنج :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

تعیین مناسبترین زمان سفید کردن برنج بهمنظور دستیابی به بیشترین ارزش غذایی و بازارپسندی به لحاظ میزان سفیدی، طول،عرض و درصد خرد از اهمیت بالایی برخوردار است. در طی فرایند تبدیل برنج با حذف سبوس میزان چربی، پروتئین و مواد معدنیکاهش یافته و درصد سفیدی افزایش می یابد. به دلیل نبود معیارهای سنجش ارزش غذایی و نیز عدم کنترل کیفیت مناسب برنج،شالیکوبیها از سطح کیفیت تبدیل خود مطلع نبوده و صرفا بازارپسندی را لحاظ کرده و ارزش غذایی آن را در نظر نمی گیرند. هدفاین پژوهش یافتن زمان بهینه تبدیل برنج و تأثیر آن بر روی میزان چربی و برخی خواص فیزیکی دانه برنج بود. آزمایشات بهصورتفاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد و تاثیر مدت زمان سفیدکنی )چهار زمان ۵۴،۰۶،۵۴،۰۶ ثانیه( بر رویبرخی خواص برنج شامل طول، عرض، وزن صد دانه و میزان چربی در سه رقم برنج )هاشمی، شیرودی، علی کاظمی( مورد بررسیقرار گرفت، نتایج نشان داد که با افزایش زمان سفید کردن مقادیر وزن صد دانه، طول و عرض به طور معنی داری کاهش و درصدسفید شدگی برنج افزایش یافته و همچنین میزان درصد چربی برنج نیز به طور معنیداری کاهش می یابد. در نهایت مدت زمان ۶۰ ثانیه بادارا بودن درصد چربی بالا ۰/۳درصد درصد شکست کم ۳/۹۲درصد وزن ۱۰۰۰دانه طول و عرض مناسب نسبت به زمانهای ۹۰و۷۵ ثانیه و نیزدرصد سفیدی ۳۷/۴۱ درصد به عنوان بهترین زمان برای سفید کردن برنج انتخاب شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.