بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ورقههای خشک شده سیب در یک خشککن دوار هوای گرم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ورقههای خشک شده سیب در یک خشککن دوار هوای گرم دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ورقههای خشک شده سیب در یک خشککن دوار هوای گرم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ورقههای خشک شده سیب در یک خشککن دوار هوای گرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ورقههای خشک شده سیب در یک خشککن دوار هوای گرم :
تعداد صفحات :۲۱
چکیده مقاله:
در این تحقیق تاثیر دمای خشک کردن (۵۰ ،۶۵ و ۸۰ درجه سلسیوس)، سرعت هوا (۱ و۲ متر ر ثانیه) و سرعت چرخش سینی (۰ ،۶ و ۱۲ دور بر دقیقه) بر روی برخی ویژگیهای فیزیکی ورقههای نازک سیب در یک خشککن دوار سینیدار هـوای گـرم، مـورد بررسی قرار گرفت. ویژگیهای فیزیکی شامل چگالی ظاهری، درصد چروکیدگی، نسبت جذب آب و تغییـرات رنـگ بـا اسـتفاده از * پارامترهای رنگسنجی ( L, a*, b*)، شاخص اختلاف رنگ(E (و شاخص رنگ قهوهای (BI (بودند. نتایج آمـاری نشـان داد کـه سرعت هوا و سرعت چرخش سینیها تاثیر معنیداری روی این ویژگیها نداشتند و فقط تاثیر دما معنیدار بود. بـه طـوری کـه بـا افزایش دما از ۵۰ به ۸۰ درجه سلسیوس، نسبت جذب آب حدود ۵/۹ % افزایش و چگالی ظاهری و درصد چروکیـدگی بـه ترتیـب حدود ۸/۶ % و ۱/۳ % کاهش یافته است. همچنین افزایش دما، روشنایی، قرمزی، زردی و تغییـر رنـگ کلـی ورقـه هـای سـیب را افزایش داده ولی تاثیر معنیداری روی شاخص قهوهای شدن نداشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.