بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایههای سیب در خشککن مایکروویو با استفاده از پیشتیمار اسمزی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایههای سیب در خشککن مایکروویو با استفاده از پیشتیمار اسمزی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایههای سیب در خشککن مایکروویو با استفاده از پیشتیمار اسمزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایههای سیب در خشککن مایکروویو با استفاده از پیشتیمار اسمزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایههای سیب در خشککن مایکروویو با استفاده از پیشتیمار اسمزی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

روشها و استفاده از پیشتیمارهای مختلف برای خشک کردن محصولات کشاورزی و مواد غذایی میتواند بر شرایط، مقدار انرژی و پارمترهای کیفی محصول خشکشده تاثیرگذار باشد. اسمزی کردن نیز به عنوان یک پیش فرایند قبل از خشک کردن سبب کاهش میزان آب اولیه محصول شده و در نتیجه زمان فرایند خشک کردن کاهش می یابد. در پژوهش حاضر با استفاده ازخشککن مایکروویو، خشکشدن لایههای پیشتیمار شده سیب با پیشتیمار اسمزی (با غلظت ۴۰ و ۷۰ %ساکاروز به مدت ۲ساعت) در توانهای ۱۸۰ ،۳۶۰ و ۶۰۰ وات انجام پذیرفت. نتایج حاصل از بررسی دادههای مربوط به زمان خشکشدن نشان داد که بالاترین زمان و انرژی خشکشدن مربوط به پیشتیمار اسمزی ۴۰ %ساکاروز و توان ۱۸۰وات و کمترین زمان خشکشدن و انرژی مصرفی مربوط به پیشتیمار اسمزی ۷۰ %ساکاروز و توان ۶۰۰ وات میباشد. همچنین روند تغییرات رنگ با افزایش توان مایکروویو به صورت نزولی میباشد و با افزایش میزان غلظت پیشتیمار ساکاروز روند تغییرات رنگ به صورت صعودی میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.