ارزیابی تاثیر دما بر روند خشک شدن محصول سیب و گلابی در خشک کن هوای داغ با بستر ثابت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر دما بر روند خشک شدن محصول سیب و گلابی در خشک کن هوای داغ با بستر ثابت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر دما بر روند خشک شدن محصول سیب و گلابی در خشک کن هوای داغ با بستر ثابت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر دما بر روند خشک شدن محصول سیب و گلابی در خشک کن هوای داغ با بستر ثابت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر دما بر روند خشک شدن محصول سیب و گلابی در خشک کن هوای داغ با بستر ثابت :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

نحوه انتقال گرما در فراهم کردن انرژی لازم برای بخار شدن رطوبت به عنوان یک عامل اساسی در مرحله خشک کردن است. در این طرح دو مطالعه جداگانه در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار که در آن سه سطح دمایی (۶۰ ،۷۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد) بر روی زمان خشک شدن (رسیدن به میزان رطوبت ۱۳ درصد) را در دو محصول سیب و گلابی با استفاده از خشک کن هوای داغ در مرکر تحقیقات و آموزش کشاورزی منابع طبیعی خراسان رضوی در سال ۱۳۹۴ انجام شد. نتایج نشان داد برای خشک کردن (رسیدن به میزان رطوبت مطلوب) محصول هم در سیب و هم در گلابی بین دماهای ۶۰ و دو دمای ۷۰ و ۸۰درجه سانتی گراد اختلاف معنی داری وجود دارد. نتایج نشان داد که از دست دادن رطوبت میوه ها در اویل زمان خشک شدن سریعتر از زمان های پایانی می باشد و نمودار بدست آمده از یک تابع خطی تبعیت نکرده و به صورت منحنی بود. در دمای ۶۰درجه سانتی گراد زمان رسیدن به رطوبت ۱۳ درصد در محصول سیب ۲۰۶ دقیقه طول کشید و با افزایش دما به ۷۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد زمان رسیدن به رطوبت نهایی به ترتیب حدود ۴۱ و ۴۰ درصد کاهش یافت. در محصول گلابی اعمال تیمار دمایی ۶۰ ، ۷۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد رسیدن به رطوبت ۱۳ درصد به ترتیب در زمان های ۲۲۰ ،۱۸۵ و ۱۲۳ دقیقه بود. به طور کلی نتایج این پژوهش نشان داد که برای رسیدن به میزان رطوبت نهایی ۱۱۳ درصد در محصول سیب دمای ۷۰ درجه سانتی گراد و با زمان ۱۲۰ دقیقه و در محصول گلابی در دمای ۸۰ درجه سانتی گراد و زمان ۱۲۳ دقیقه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.