نانو فیتوزوم به عنوان یک سیستم درون پوشانی جدید در تولید غذاهای فراسودمند


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نانو فیتوزوم به عنوان یک سیستم درون پوشانی جدید در تولید غذاهای فراسودمند دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نانو فیتوزوم به عنوان یک سیستم درون پوشانی جدید در تولید غذاهای فراسودمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نانو فیتوزوم به عنوان یک سیستم درون پوشانی جدید در تولید غذاهای فراسودمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نانو فیتوزوم به عنوان یک سیستم درون پوشانی جدید در تولید غذاهای فراسودمند :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

فلاوونوئیدها مهمترین گروه از ترکیبات پلی فنولیک هستند که دارای خواص تغذیه ای و تکنولوژیکی می باشند. استفاده از فلاوونوئیدها در غذاها و نوشیدنی ها به دلیل حلالیت پایین پلی فنول های چربی دوست در غذاهای آبکی، عدم پایداری شیمیایی آنها در مرحله فراوری و هضم گوارشی و کاهش دسترسی زیستی به این مواد مشکل میباشد. برای حل این مشکلات تحقیقات بسیاری بر روی تکنولوژی نانوانکپسولاسیون انجام گرفته است. نانو فیتوزوم یک نانو حامل لیپیدی است که از اتصال شیمیایی پلی فنول ها و فسفولیپیدها در حلال آلی تشکیل میشود و برای انکپسولاسیون ترکیبات فعال گیاهی در سیستم های داروسازی و صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. تحقیقات صورت گرفته در طی چند سال اخیر نشان داده اند که فلاوونوئیدهای فیتوزوم شده، خاصیت آنتی اکسیدانی بهتر و دسترسی زیستی بالاتری را نسبت به فلاوونوئیدهای خالص در یک دوز مشترک نشان میدهند. این سیستم ها به منظور محافظت از ترکیبات زیست فعال در شرایط نامساعد محیطی (اکسیداسیون، pH، آنزیم های تخریب کننده در طول فرآیند غذا و شرایط روده ای)، بهبود حلالیت آنها در محیط های آب دوست و چربی دوست، پوشش دادن بو و رنگ نامطلوب در طول فرآیند و نگهداری ماده غذایی گسترش یافته است. بنابراین حامل های نانوفیتوزوم میتوانند در تولید غذاهای عملگرا و یا به علت داشتن خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی به عنوان یک نگهدارنده طبیعی مورد استفاده قرار گیرند. در این مقاله به ساختار، نحوه تولید و خواص این سیستمها پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.