مقایسه ویژگی های فیزیکی اسانس های مرزه بختیاری حاصل از روش های مختلف سنتی اسانس گیری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ویژگی های فیزیکی اسانس های مرزه بختیاری حاصل از روش های مختلف سنتی اسانس گیری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ویژگی های فیزیکی اسانس های مرزه بختیاری حاصل از روش های مختلف سنتی اسانس گیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ویژگی های فیزیکی اسانس های مرزه بختیاری حاصل از روش های مختلف سنتی اسانس گیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ویژگی های فیزیکی اسانس های مرزه بختیاری حاصل از روش های مختلف سنتی اسانس گیری :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

مقدمه و هدف : گونه مرزه بختیاری دارای پراکندگی وسیعی بوده و از استان های غربی ، مرکزی تا جنوب غربی ایران گسترده شده است . ترکیبات فنلی اصلی اسانس مرزه بختیاری عبارت از کارواکرول ،گاما- ترپینن ، تیمول هستند که خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند . از آنجایی که روش استخراج تاثیر مستقیمی بر بازده و خصوصیات فیزیکی اسانس ها دارد لذا تصمیم گرفتیم اسانس های حاصل از روش های سنتی استخراج ( تقطیر ساده ، تقطیر با بخار، تقطیر با آب و بخار ) را از نظر خصوصیات فیزیکی (ضریب شکست ، کدورت ، رنگ و حالت ، اسیدیته ) با یکدیگر مقایسه کنیم .مواد و روش ها :جهت عمل استخراج اسانس ۱۰۰ گرم گیاه مرزه بختیاری که در شرایط مناسب خشک شده بود به کار برده شد و عمل اسانس گیری تا زمانی که بر وزن یا حجم اسانس افزوده نشد ادامه یافت و بازده بر حسب میلی لیتر بر صد گرم گیاه خشک گزارش شد . ضریب شکست با استفاده از دستگاه رفراکتومتر در ۲۰درجه سلسیوس تعیین شد . کدورت با استفاده از دستگاه کدورت سنج و رسم منحنی کالیبراسیون انجام شد . اسیدیته به روش تیتراسیون با سود ۰.۰۱ نرمال تا pH=8.3 و رنگ و حالت اسانس ها با مشاهده چشمی تعیین شد .نتایج : آزمون آنالیز واریانس نشان داد که اسانس های حاصل از روش های مختلف سنتی استخراج از نظر ضریب شکست و اسیدیته اختلاف معنی دار دارند .( p 0.05 )ولی از نظر کدورت اختلاف معنی دار ندارند .( p0.05)و نیز مشاهده چشمی نشان داد که اسانس حاصل از روش های استخراج اغلب از نظر حالت مایع و از نظر رنگ زرد روشن می باشد .نتیجه گیری : تغییر روش اسانس گیری بر بازده و خصوصیات فیزیکی ( ضریب شکست ، اسیدیته ، رنگ) اسانس های حاصل موثر است و لذا انتخاب روش استخراج اهمیت فراوانی دارد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.