مقایسه اثر سه هیدروکلوئید زانتان، پکتین و صمغ اینولین بر پایدارسازی، پتانسیل زتا و میزان دوفاز شدن آب هندوانه آناناسی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر سه هیدروکلوئید زانتان، پکتین و صمغ اینولین بر پایدارسازی، پتانسیل زتا و میزان دوفاز شدن آب هندوانه آناناسی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر سه هیدروکلوئید زانتان، پکتین و صمغ اینولین بر پایدارسازی، پتانسیل زتا و میزان دوفاز شدن آب هندوانه آناناسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر سه هیدروکلوئید زانتان، پکتین و صمغ اینولین بر پایدارسازی، پتانسیل زتا و میزان دوفاز شدن آب هندوانه آناناسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر سه هیدروکلوئید زانتان، پکتین و صمغ اینولین بر پایدارسازی، پتانسیل زتا و میزان دوفاز شدن آب هندوانه آناناسی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

با استفاده از هیدروکلوئیدهای مختلف میتوان آبمیوه های شفاف و پایدار بدون دو فازه شدن را تولید کرد. در این مطالعه به بررسی اثر صمغ های پلیساکاریدی (زانتان، پکتین و اینولین) در غلظت های( %۰/۰۵، %۰/۱ و %۰/۱۵ وزنی/ حجمی) به منظور پایدارسازی و جلوگیری از دوفاز شدن آب هندوانه آناناسی در طی مدت نگهداری ۳۰ روز پرداخته شده است تا بتوان یک آبمیوه مفید غنی از خواص درمانی و کاربردی با پایداری طولانی مدت تولید کرد. در نمونه های آزمایشی مقادیر اسیدیته، pH، مواد جامد محلول، درصد جدایی فاز و پتانسیل زتا اندازه گیری شد. نتایج جدایی فاز نشان داد آب هندوانه آناناسی حاوی غلظت های مختلف صمغ پکتین، اینولین و زانتان پس از سی روز به ترتیب دچار جدایی فاز %۲۴-۲۱، %۴۸-۲۱ و %۱/۷-۱/۴ شدند. نتایج پتانسیل زتا نیز نشان داد صمغ زانتان با دارا بودن بیشترین بارمنفی در سطح خود ( – ۲۱ mv) نسبت به سایر صمغ ها از دافعه بیشتری برخوردار بود و در نتیجه محلولی با گرانروی پایینتر تولید کرد. با توجه به نتایج حاصل از درصد جدایی دوفاز و نتایج پتانسیل زتا، در مقایسه با سایر هیدروکلوئیدهای آزمایشی در غلظت های مختلف، فورمولاسیون حاوی %۰/۰۵ زانتان با دارابودن کمترین جدایی فاز، مناسبترین هیدروکلوئید در غلظت مناسب جهت به کارگیری در پایداری آب-هندوانه آناناسی شناخته شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.