مطالعه ی هدفمند باقیمانده فلز سمی کادمیوم در سبزیجات و چای در ایران و ارزیابی خطر آن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ی هدفمند باقیمانده فلز سمی کادمیوم در سبزیجات و چای در ایران و ارزیابی خطر آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ی هدفمند باقیمانده فلز سمی کادمیوم در سبزیجات و چای در ایران و ارزیابی خطر آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ی هدفمند باقیمانده فلز سمی کادمیوم در سبزیجات و چای در ایران و ارزیابی خطر آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ی هدفمند باقیمانده فلز سمی کادمیوم در سبزیجات و چای در ایران و ارزیابی خطر آن :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

موضوع : مصرف فرآورده های غذایی با تجمع فلزات سنگین عوارض زیادی را در مصرف کنندگان ایجاد کرده است.هدف :مطالعه ی حاضر به منظور ارزیابی خطر (Risk assessment) کادمیوم در سبزیجات وچایروش تحقیق :این مطالعه بصورت (Review Article) از مقالات منتشر شده بین سالهای ۱۹۸۰ تا۲۰۱۲ انجام شد . جستجو در پایگاه های Magiran ،Science Direct ،PubMed صورت گرفت .نتایج :فلزات سنگین از جمله آلاینده های زیست محیطی محسوب می شوند که مواجهه شدن انسان با بعضی از آن از طریق آب و مواد غذایی می تواند مسمومیت های حاد،مزمن و خطرناکی را ایجاد کند . با توجه به نتایج حاصل از مطالعات ،ارزیابی خطر را برای سبزیجات و چای صورت گرفت ضریب خطر(HQ) رابا توجه به میانگین غلظت فلز کادمیوم در مواد غذایی ومیزان مصرف سرانه در ایران محاسبه شد با توجه به ضریب خطر محاسبه شده مواد غذایی ذکر شده، مصرف کنندگان این گروه از مواد غذایی ایمن هستند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.