مطالعه ی تاثیر برخی از هیدروکلوئید ها بر خصوصیات رئولوژیکی بستنی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ی تاثیر برخی از هیدروکلوئید ها بر خصوصیات رئولوژیکی بستنی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ی تاثیر برخی از هیدروکلوئید ها بر خصوصیات رئولوژیکی بستنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ی تاثیر برخی از هیدروکلوئید ها بر خصوصیات رئولوژیکی بستنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ی تاثیر برخی از هیدروکلوئید ها بر خصوصیات رئولوژیکی بستنی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

بستنی ماده غذایی است که با انجماد دینامیکی مخلوط پاستوریزه ای از شیر ، خامه ، مواد جامد غیر چربی شیر، شیرین کننده ها و پایدارکننده ها همراه با مواد طعم دهنده که قبل یا بعد از پاستوریزاسیون اضافه می شوند، تولید می گردد. پایدارکننده ها گروهی از ترکیبات هیدروکلوئیدی (معمولا پلی ساکاریدها ) هستند که به منظور ایجاد پیکره و بافتی نرم در بستنی ، به تاخیر انداختن و یا کاهش رشد کریستال های یخ و لاکتوز بخصوص طی نوسانات دما (شوک حرارتی ) و نیز یکنواختی و مقاومت به ذوب محصول مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به این که امروزه اکثر پایدار کننده های تجاری مورد مصرف ، از خارج از کشور تهیه می شوند. بررسی امکان کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی گیاهان بومی ایران ضروری به نظر می رسد، در این تحقیق تلاش شده است، پژوهش های انجام شده در این زمینه و نتایج حاصل گرد آوری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.