مروری بر ویژگیهای لاکتوباسیلوسها و کاربردهای آنها در مواد غذایی مختلف: غذاهای فراسودمند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر ویژگیهای لاکتوباسیلوسها و کاربردهای آنها در مواد غذایی مختلف: غذاهای فراسودمند دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر ویژگیهای لاکتوباسیلوسها و کاربردهای آنها در مواد غذایی مختلف: غذاهای فراسودمند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر ویژگیهای لاکتوباسیلوسها و کاربردهای آنها در مواد غذایی مختلف: غذاهای فراسودمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر ویژگیهای لاکتوباسیلوسها و کاربردهای آنها در مواد غذایی مختلف: غذاهای فراسودمند :
تعداد صفحات :۱۸
چکیده مقاله:
در رودهی انسان باکتری های مفید و باکتری های بالقوه آسیب رسان ساکن هستند. استفاده از ترکیبات غذایی یا مکمل های رژیمی که جمعیت میکروفلور مفید روده ای، از جمله پروبیوتیکها، را افزایش دهد نقش مهمی را در سلامتی میزبان خواهد داشت. طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی، پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که وقتی به میزان مناسب تجویز شوند اثرات سودمندی بر سلامتی میزبان دارند پروبیوتیکها طیف وسیعی از اثرات را بر میزبان دارند که میتواند از اثر مستقیم آنتاگونیستی علیه پاتوژنها تا تأثیر بر اپیتلیوم رودهایی و سیستم ایمنی بیمار باشد به طور کلی اغلب باکتری های پروبیوتیک مورد استفاده در غذا، مکملهای غذایی و دارویی جز باکتری های اسیدلاکتیک هستند و عمدتا۱ به دو جنس لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم تعلق دارند. هر چند که گونه های غیر لاکتیکی مانند باسیلوس کلاوسی، پروپیونی باکتریوم، باکتریوم تونئی و …اغلب به صورت مکمل های دارویی در بازار یافت میشود. هدف این نوشتار بررسی ویژگی های جنس لاکتوباسیلوس میباشد. در میان لاکتوباسیلوس ها، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی فلور نرمال روده ی انسان بوده و با محیط دستگاه گوارش سازگار میباشند. لاکتوباسیلوس پلانتاروم نیز باکتری تطابق پذیری است که میتواند در محیط های مختلفی مانند لبنیات، گوشت و بسیاری از سبزیجات تخمیری زندگی کند. گونه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مهمترین و پرمصرف ترین گونه لاکتوباسیلوس است که بیشترین کاربرد را در تولید غذاهای پروبیوتیک دارد و در محصولات لبنی تخمیری، بیشترین میزان ترکیبات ضدمیکروبی را تولید میکند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.