مروری بر خواص تکنولوژیکی و رئولوژیکی نشاسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر خواص تکنولوژیکی و رئولوژیکی نشاسته دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر خواص تکنولوژیکی و رئولوژیکی نشاسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر خواص تکنولوژیکی و رئولوژیکی نشاسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر خواص تکنولوژیکی و رئولوژیکی نشاسته :
تعداد صفحات :۱۷
چکیده مقاله:
نشاسته یکی از مهمترین منابع تامین کننده انرژی مردم جهان است که به همراه مقدار کمی از ترکیبات دیگر در آمیلوپلاست کلیه گیاهان، انواع سیب زمینی، کاساوا و دانه غلات یافت میشود. در صنایع غذایی مدرن از مخلوط نشاسته و سایر هیدروکلوئیدهای پلی ساکاریدی برای کنترل و اصلاح بافت، بهبود حفظ رطوبت، کنترل سیالیت آب و کیفیت خوارکی محصولات غذایی استفاده میشود. اسید، قند ، چربی، pH ، شکر و سایر مواد جامد محلول در آب، حرارت، زمان و شوک مکانیکی بر خواص نشاسته تاثیر می گذارند. ویژگی های رئولوژیکی نشاسته تحت تاثیر مقدار آمیلوز، توزیع اندازه گرانول، درصد حجمی گرانول، شکل گرانول، واکنش بین گرانولها و ویسکوزیته فاز پیوسته میباشد. نشاسته، رفتار ویسکوزیته منحصر به فردی را با تغییر میزان دما، غلظت و نرخ برشی نشان میدهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.