مروری بر انواع جایگزین های چربی در محصولات گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر انواع جایگزین های چربی در محصولات گوشتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر انواع جایگزین های چربی در محصولات گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر انواع جایگزین های چربی در محصولات گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر انواع جایگزین های چربی در محصولات گوشتی :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
رژیم های غذایی پرکالری به همراه فعالیت فیزیکی ناکافی میتواند منجر به افزایش وزن شده، که در نهایت باعث بروز بیماری هایی همچون چاقی، بیماری های قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت غیر وابسته به انسولین گردد. از آنجائیکه بروز بسیاری از بیماری ها به طور مستقیم به تغذیه مربوط میباشد، در صنعت غذا، رژیم های غذایی ویژه ای در حال گسترش می باشند تا از بروز برخی از بیماری ها جلوگیری کند. یکی از این رژیمهای خاص تولید غذاهای کم کالری با میزان چربی کمتر است. گوشت یک ماده غذایی ضروری به حساب میآید اما چربی موجود در گوشت و محصولات مختلف گوشتی بعنوان یک جز نامطلوب کالری زا منجر به تولید فراورده های گوشتی با میزان چربی کم شده است که در این رابطه جایگزین های مختلف چربی مطرح می شوند. از اینرو در این مقاله انواع جایگزین های چربی در فراورده های گوشتی معرفی و بررسی میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.