مروری بر آنتی اکسیدان های طبیعی و نقش آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر آنتی اکسیدان های طبیعی و نقش آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر آنتی اکسیدان های طبیعی و نقش آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر آنتی اکسیدان های طبیعی و نقش آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر آنتی اکسیدان های طبیعی و نقش آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
روغن های گیاهی و چربی ها به عنوان یکی از اجزای مهم رژیم غذایی روزانه ی ما شناخته شده اند.اما اکسیداسیون آن ها عاملی جهت ازدست رفتن کیفیت ماده ی غذایی بوده لذادر راستای پیشگیری یا تاخیر آن می توان از آنتی اکسیدان ها استفاده نمودلازم به ذکر است که در چند دهه ی گذشته با توجه به نگرانی های اثرات سوء مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی بر سلامت انسان، لزوم استفاده از آنتی اکسیدان ها با منشا طبیعی و عصاره های گیاهی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.در این میان عصاره های هل و چای سبز از منابع طبیعی آنتی اکسیدانی بوده، که نه تنها باعث ارتقا طعم شده بلکه جهت افزایش مدت زمان نگهداری محصولات غذایی مختلف مورد استفاده قرار می گیرند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.