مروری بر آنتی اکسیدان های طبیعی و نقش آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر آنتی اکسیدان های طبیعی و نقش آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر آنتی اکسیدان های طبیعی و نقش آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر آنتی اکسیدان های طبیعی و نقش آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر آنتی اکسیدان های طبیعی و نقش آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

روغن های گیاهی و چربی ها به عنوان یکی از اجزای مهم رژیم غذایی روزانه ی ما شناخته شده اند.اما اکسیداسیون آن ها عاملی جهت ازدست رفتن کیفیت ماده ی غذایی بوده لذادر راستای پیشگیری یا تاخیر آن می توان از آنتی اکسیدان ها استفاده نمودلازم به ذکر است که در چند دهه ی گذشته با توجه به نگرانی های اثرات سوء مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی بر سلامت انسان، لزوم استفاده از آنتی اکسیدان ها با منشا طبیعی و عصاره های گیاهی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.در این میان عصاره های هل و چای سبز از منابع طبیعی آنتی اکسیدانی بوده، که نه تنها باعث ارتقا طعم شده بلکه جهت افزایش مدت زمان نگهداری محصولات غذایی مختلف مورد استفاده قرار می گیرند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.