کنترل رشد باکتریهای آغازگر ماست با استفاده از عصاره گیاه گشنیز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کنترل رشد باکتریهای آغازگر ماست با استفاده از عصاره گیاه گشنیز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کنترل رشد باکتریهای آغازگر ماست با استفاده از عصاره گیاه گشنیز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کنترل رشد باکتریهای آغازگر ماست با استفاده از عصاره گیاه گشنیز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کنترل رشد باکتریهای آغازگر ماست با استفاده از عصاره گیاه گشنیز :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

گیاهان دارویی یکی از منابع بالقوه واجد ترکیبات ضد میکروبی می باشند از جمله این گیاهان گشنیز می باشد که از دیرباز مورد توجه بوده است. گشنیز یا coriander که به عنوان سبزی در برخی غذاهای ایرانی مصرف می شودگیاهی از خانواده Umbelliferae است. گشنیزکزبره نیز نامیده میشود و طبیعت سرد و خشک دارد. از برگ و بذر آن در برخی از ترکیبات ضد دیابت طب سنتی استفاده می شود. در این پژوهش عصاره متانولی گیاه گشنیز مورد آنالیز شیمیایی قرار گرفت و تاثیر آن بر رشد باکتری های آغازگر ماست مورد آزمون قرار گرفت. در این تحقیق برگ های گیاه گشنیز پس از خشک کردن در شرایط سایه، به روش ماسراسیون سرد توسط حلال متانول عصاره گیری گردید. به منظور شناسایی ترکیبات موثره شیمیایی موجود در عصاره از دستگاه GC/MS استفاده شد و در نهایت با استفاده از روش رقت سازی در لوله و کشت روی محیط اختصاصی جامد میزان اثرات عصاره متانولی گشنیز (میزان کمترین غلظت مهار کننده رشد و کمترین غلظت کشندگی) بر لاکتوباسیوس بولگاریکوس و استرترپتوکوکوس ترموفیلوس مورد بررسی دقیق قرار گرفت . طبق نتایج حاصل از آنالیز شیمیایی عصاره متانولی مشخص شد که ۳ ماده ۲-decenoic acid ، dodecanoic acid و decanol ترکیبات عمده در عصاره برگ گیاه گشنیز هستند که سهم عمدهای در خواص ضد میکروبی دارند. طبق نتایج کمترین غلظت مهار کننده رشد (MIC) و کمترین غلظت کشندگی (MBC) برای استرپتوکوکوس ترموفیلوس به ترتیب ۷/۸ mg/ml و ۱۵/۶ mg/ml بدست آمد. با توجه به نتایج بدست آمده از تحقیق فوق به نظر میرسد که عصاره متانولی گیاه گشنیز به واسطه ترکیبات شمیایی خود قادر به کنترل رشد باکتریهای آغازگر در ماست و سایر فراورده های لبنی تخمیری میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.