کاهش میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی از طریق فرایند برشته کردن همراه با نمک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاهش میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی از طریق فرایند برشته کردن همراه با نمک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاهش میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی از طریق فرایند برشته کردن همراه با نمک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاهش میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی از طریق فرایند برشته کردن همراه با نمک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاهش میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی از طریق فرایند برشته کردن همراه با نمک :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
بادام زمینی بزرگترین و مهمترین زیر رده از سه زیر رده تیره بقولات است. میوه بادام زمینی غالباً غذای انسان و دام را تامین میکند و پروتئین و انرژی موجود در آن حائز اهمیت میباشد. متاسفانه حدود ۲۵ %بادامزمینی و فرآورده های آن در جهان، آلوده به آفلاتوکسین میباشند. آفلاتوکسین ها گروهی از مایکوتوکسینها یا سموم قارچی هستند که بطور عمده توسط کپک آسپرژیلوس تولید میگردند. هدف از مطالعه این ازمون بررسی میزان افلاتوکسین در نمونه خام و فراوری شده بادام زمینی است وهمچنین تاثیر برشته کردن بادام زمینی بر میزان افلا توکسین آن است. بدین منظور مقداری بادام زمینی خام جمع اوری شده از یک منبع و پس از اجبار کردن ان به تولید کپک و گرفتن ازمون HPLC برای وجود داشتن این توکسین در باداماست. سپس با فراوری کردن ان با سطوح مختلف نمکی میزان افلاتوکسین موجود را مورد ازمون قرار می دهیم و نتایج نشان داد که متوسط غلظت افلاتوکسین توتال درنمونه های خام – ۵ %نمکی – ۱۰ %نمکی – ۱۵ %نمکی –و ۱۳.۱۲ و ۹.۲۱ و ۱۲.۱و ۱۷.۳۸ میکروگرم در کیلوگرم بدست امد . بهترین کاهش میزان افلاتوکسین مربوط به سطح ۵ %می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.