کاربرد نانومواد و بیوسنسورها در آنالیز مواد غذایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد نانومواد و بیوسنسورها در آنالیز مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد نانومواد و بیوسنسورها در آنالیز مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد نانومواد و بیوسنسورها در آنالیز مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد نانومواد و بیوسنسورها در آنالیز مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

توسعه بیوسنسورهای جدید در صنعت غذا یکی از زمینه های کلیدی برای علوم جدید مانند نانومواد و نانوبیوتکنولوژی می باشد. در این مقاله سعی شده است کاربردهای بیوسنسورها در صنعت غذا و نانومواد مورد استفاده در این بیو سنسورها بطور کلی بررسی گردد. نانومواد به عنوان ابزارهای کاتالیزوری به صورت تثبیت شده بر روی سطح یا به صورت برچسب های فعال الکتریکی برای بهبود عملکرد بیوسنسورها استفاده میشوند و حساسیت بالا، پایداری و انتخاب گری خوبی را نشان می دهند. نانومواد مانند نانولوله های کربنی، نانوذرات فلزی، نانوسیم ها، نانوکامپوزیت و مواد با ساختار نانویی یک نقش رو به افزایش در طراحی سیستم های سنجش زیستی برای به کاربردن در آنالیز مواد غذایی را ایفا میکنند. بیوسنسورها در تشخیص پاتوژنها، آفت کشها، قندها و … در صنعت غذا مورد استفاده قرار گرفته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.