کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

اخیرا، تقاضا برای مواد غذایی سالم و با کیفیت بالا، همگام با تغییرات مورد نظر مصرف کنندگان، منجر به گسترش دستاوردها و روش های نوین در بسته بندی مواد غذایی گردیده است. یک مورد از این پیشرفت ها، فن آوری بسته بندی هوشمند مواد غذایی است. بسته بندی هوشمند، نظارت و به دست آوردن اطلاعات درباره کیفیت مواد غذایی را ممکن ساخته است. هم چنین این فن آوری از طریق کنترل نقاط بحرانی، به ردیابی سابقه محصول، در زنجیره تامین مواد غذایی کمک می کند. به طور کلی، افزایش میزان گاز CO2 شاخص اولیه پایش فساد مواد غذایی بسته بندی شده بوده و نیز حفظ میزان بهینه آن در مواد غذایی بسته بندی شده تحت شرایط اتمسفر اصلاح شده (MAP) بسیار ضروری و مهم می باشد. از این رو، سنسور های قرار داده شده در بسته بندی مواد غذایی می توانند بر کیفیت این محصولات تا هنگامی که به دست مصرف کننده برسند، نظارت موثر داشته باشند. اگرچه تا کنون پیشرفت های بسیاری در گسترش کاربرد سنسورهای CO2 صورت پذیرفته است، با این وجود، بسیاری از آن ها برای کاربردهای غذایی، به خاطر محدودیت هایی نظیر هزینه های بالای تجهیزات، بزرگی آن ها، انرژی ورودی مورد نیاز و نگرانی های مربوط به ایمنی، به صورت فراگیر استفاده نمی شوند. بنابراین، گسترش سنسورهای CO2 کارآمد، که بتوانند به صورت هوشمندانه بر تغییرات غلظت گاز درون بسته بندی مواد غذایی نظارت و پایش داشته باشد، بسیار ضروری می باشد. این تحقیق، به پیشرفت در توسعه انواع مختلف سنسورهای CO2 از قبیل سنسورهای نوری، پلیمرهای هیدروژلی و فیلم های پلیمری شیشه ای که به آسانی برای استفاده در بسته بندی های مواد غذایی مورد قبول هستند، می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.