کاربرد پردازش تصویردررنگ سنجی وپذیرش کلی آبنبات بجنوردی جایگزین شده استویا با ساکاروز و غنی سازی با لاکتوباسیلوس پاراکازئی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد پردازش تصویردررنگ سنجی وپذیرش کلی آبنبات بجنوردی جایگزین شده استویا با ساکاروز و غنی سازی با لاکتوباسیلوس پاراکازئی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد پردازش تصویردررنگ سنجی وپذیرش کلی آبنبات بجنوردی جایگزین شده استویا با ساکاروز و غنی سازی با لاکتوباسیلوس پاراکازئی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد پردازش تصویردررنگ سنجی وپذیرش کلی آبنبات بجنوردی جایگزین شده استویا با ساکاروز و غنی سازی با لاکتوباسیلوس پاراکازئی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد پردازش تصویردررنگ سنجی وپذیرش کلی آبنبات بجنوردی جایگزین شده استویا با ساکاروز و غنی سازی با لاکتوباسیلوس پاراکازئی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

همزمان با رشد اگاهی مصرف کنندگان نسبت به رژیم غذایی و تاثیر آن در سلامت آنها لزوم تولید محصولاتی که ضمنتایید سلامت مصرف کننده از نظر ویژگی های حسی قابل رقابت با محصولات پیشین باشد ضروری به نظر میرسد . در این پژوهش به بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی آبنبات بجنوردی تولید شده از استویا ، مالتو دکسترین و ایزومالت و غنی سازی شده با باکتری لاکتو باسیلوس پاراکازئی و بررسی تغییرات رنگ در نمونه های %۰ ، %۳۰ ،%۴۰ و % ۵۰ فقط جایگزین شده ساکارز با مالتو دکسترین، ایزومالت و استویا و همچنین تغییرات رنگ در نمونه های رژیمی غنی شده با لاکتو باسیلوس پاراکازئی به دو روش پردازش تصویر و ارزیابی حسی توسط آزمونگران رنگ در این محصول در یک دوره ۲۸ روزه پرداخته شد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.