کاربرد اینولین به عنوان نگهدارنده چربی در همبرگر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاربرد اینولین به عنوان نگهدارنده چربی در همبرگر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاربرد اینولین به عنوان نگهدارنده چربی در همبرگر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد اینولین به عنوان نگهدارنده چربی در همبرگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاربرد اینولین به عنوان نگهدارنده چربی در همبرگر :
تعداد صفحات :۱۶
چکیده مقاله:
همبرگر از جمله محصولات گوشتی محبوبی است که توسط میلیونها مصرف کننده در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد در فرآورده های گوشتی، میزان چربی بر خصوصیات حسی محصول تأثیرگذار بوده ر در ایجاد حالت خامه ای ، ظاهر مطلوب، لذیذ ، قابلیت پردازش بافت وایجاد احساس سیری نقش عمده ای دارد از این رو فرموله کردن محصول گوشتی کم چرب، بدون تغییر در طعم، احساس دهانی و دیگر ویژگی های ارگانولپتیکی فرایند بسیار دقیق و تخصصی است در این تحقیق به کاربرد اینولین به عنوان جایگزین چربی در همبرگر اشاره خواهیم نمود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.