کاربرد ازن به عنوان یک ضدعفونی کننده ایمن در صنعت غذا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد ازن به عنوان یک ضدعفونی کننده ایمن در صنعت غذا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد ازن به عنوان یک ضدعفونی کننده ایمن در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد ازن به عنوان یک ضدعفونی کننده ایمن در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد ازن به عنوان یک ضدعفونی کننده ایمن در صنعت غذا :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

ازن یک ضد عفونی کننده قوی می باشد که از مدتها قبل در کشورهای اروپایی مورد استفاده قرار گرفته است، اثرات باکتری کشی ازن شامل باکتری های گرم مثبت، گرم منفی، اسپورها و سلول های رویشی می باشد. ازن هم به شکل گازی و هم آبکی در صنعت غذا به کار می رود، ازن مولکولی یا محصولات حاصل از تجزیه آن از طریق واکنش با آنزیم های داخل سلولی، مواد نوکلئیکی، ترکیبات غشای سلولی، پوشش اسپورها، لیپیدها و ویروس ها سریعا میکروارگانیسم ها را تجزیه می کند، استفاده از ازن در صنعت مربوط به بهداشت سطح مواد غذایی، بهداشت تجهیزات کارخانجات مواد غذایی، استفاده مجدد از آب کشتارگاه ها، کاهش اکسیژن مورد نیاز اعمال بیولوژیکی فاضلاب کارخانجات مواد غذایی می شود. شست وشوی میوه ها و سبزیجات با ازن جهت افزایش طول عمر محصولات می شود، نکته قابل توجه این است که وقتی ازن برای مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، هیچ گونه باقیمانده ای از خود بر جای نمی گذارد، زیرا سریعا تجزیه می شود، میوه جات و سبزیجات ابتدا به وسیله آب ازن دار شسته می شوند و سپس فیلتراسیون صورت می گیرد، حال آب حاصل از شست و شو به دلیل اینکه فاقد باکتری و رنگ می باشد، می تواند دوباره مورد استفاده قرار بگیرد و از این طریق سبب صرفه جویی در مصرف آب بشود. صنعت تولید مواد غذایی یکی از مهم ترین پایه های اقتصاد در دنیا می باشد، در این صنعت هر ساله بیلیون ها گالن فاضلاب با نیاز بیولوژیکی بالای اکسیژن تولید می شود، این فاضلاب می تواند منجر به سرطان، مرگ ماهی ها، آلودگی آب، بیماری های فیزیولوژیکی و روانی و آسیب های اکوسیستمیک شود، ازن از طریق نابودی میکروارگانیسم ها و کاهش اکسیژن مورد نیاز اعمال بیولوژیکی می تواند در کاهش این اثرات مضر نقش سازنده ای را ایفا کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.