فرمولاسیون روغن گیاهی حاوی اسید های چرب ضروری با پایداری مناسب و بررسی اثرات سلامت بخشی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فرمولاسیون روغن گیاهی حاوی اسید های چرب ضروری با پایداری مناسب و بررسی اثرات سلامت بخشی آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فرمولاسیون روغن گیاهی حاوی اسید های چرب ضروری با پایداری مناسب و بررسی اثرات سلامت بخشی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فرمولاسیون روغن گیاهی حاوی اسید های چرب ضروری با پایداری مناسب و بررسی اثرات سلامت بخشی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فرمولاسیون روغن گیاهی حاوی اسید های چرب ضروری با پایداری مناسب و بررسی اثرات سلامت بخشی آن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

روغنها و چربی ها از اجزای مهم فرمولاسیون مواد غذایی در صنعت به شمار میآیند. از آنجائیکه مصرف و آماده سازی اکثر وعده های روزانه توسط روغن می باشد، می تواند نقش تاثیرگذاری بر سلامت بدن و پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی داشته باشد. امروزه استفاده از روغن خوراکی که دارای مقدار مناسبی از اسیدهای چرب ضروری باشد و همچنین پایداری مناسبی در مقابل حرات دهی، فرآوری و نگهداری داشته باشد از اهمیت بالایی برخوردار است. متاسفانه روغنی که دارای چنین ویژگی های باشد وجود ندارد و به همین خاطر در صنعت غذا اغلب از مخلوط روغنها استفاده میشود. مخلوط کردن روغن ها، ترکیب اسید چرب و خصوصیات فیزیکی شیمیایی روغن ها را بدون هیچگونه فرآیند شیمیایی و بیولوژیکی، تغییر میدهد. همچنین، مخلوط کردن روغن ها، سطح آنتی اکسیدان طبیعی فرآورده را افزایش می دهد.مطالعات در این زمینه نشان داده است که مصرف مخلوطی از روغن ها نقش مهمی در درمان و پیشگیری بیماری های ناشی از کلسترول و همچنین تامین اسیدهای چرب ضروری، نسبت بهینه امگا/۶امگا۳، افزایش آنزیم آنتی اکسیدانی کبدی و کاهش پراکسیداسیون لیپید و حساسیتLDL به اکسیداسیون خواهد داشت. با افزایش تقاضا برای فرآورده های طبیعی و تأکید بر غنی سازی تغذیه ای، این روش به عنوان یک روش مقرون به صرفه جهت تولید روغن های خوراکی رواج یافته است. هدف از این مطالعه مروری بر تحقیقات انجام شده در این زمینه و نتایج حاصل از آن ها می باشد. نتیجه کلی بررسی ها حاکی از کارآمد بودن این روش برای تولید روغن های فراسودمند می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.