فرآیند آبگیری اسمزی برای نگهداری میوه ها و سبزیجات


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فرآیند آبگیری اسمزی برای نگهداری میوه ها و سبزیجات دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فرآیند آبگیری اسمزی برای نگهداری میوه ها و سبزیجات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فرآیند آبگیری اسمزی برای نگهداری میوه ها و سبزیجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فرآیند آبگیری اسمزی برای نگهداری میوه ها و سبزیجات :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

آبگیری اسمزی اخیرا به عنوان یک روش مؤثر برای نگهداری میوه ها و سبزیجات مورد توجه قرار گرفته است. به عنوان یک روش ساده، فرآوری میوه ها و سبزیجات مانند موز، انجیر، گوآوا، آناناس، انبه، سیب، انگور، هویچ، کدو و غیره را با حفظ ویژگی های اولیه میوه مانند رنگ، عطر، بافت و ترکیبات تغذیه ای تسهیل می کند. فرآیند آبگیری اسمزی در مقایسه با خشک کردن با هوا یا فرآیند خشک کردن تحت خلأ انرژی کمتری را می طلبد. زیرا در دمای پائین قابل اجرا می باشد. این فرایند مزایای بالقوه ایی برای صنایع فرآوری جهت حفظ کیفیت غذا و همچنین حفظ سلامت غذا بر عهده دارد. فرایند آبگیری اسمزی شامل خشک کردن برش های میوه در طی دو مرحله می باشد: خارج کردن رطوبت با استفاده از یک عامل اسمزی و سپس خشک کردن تکمیلی در یک خشک کن که میزان رطوبت اضافی را کاهش دهد تا محصولی با ماندگاری پایدار تولید شود.در پژوهش مروری زیر سعی بر آن شده است تا با معرفی روش اسمز، زمینه توسعه هر چه بیشتر آن را برای کشورمان که یکی از بزرگترین تولید کنندگان خشکبار و میوه های خشک است، فراهم آوریم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.