عوامل موثر بر بیاتی نان و روش های جلوگیری از آن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل موثر بر بیاتی نان و روش های جلوگیری از آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل موثر بر بیاتی نان و روش های جلوگیری از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل موثر بر بیاتی نان و روش های جلوگیری از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل موثر بر بیاتی نان و روش های جلوگیری از آن :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

هر چند سال های زیادی است که بر روی بیاتی نان مطالعه شده است اما هنوز به طور کامل پاسخی به تمام سوالات در رابطه با این پدیده داده نشده است. اگر چه تنزل کیفیت نشاسته مهمترین عامل سفتی مغز نان محسوب می شود، اهمیت عوامل دیگر شرکت کننده در این پدیده همچنان جای بحث دارد. ترکیبات مختلفی می توانند در تسریع بیاتی موثر باشند از جمله آنها می توان به لیپید ها، امولسیفایرها و سورفاکتانت ها اشاره کرد. همچنین استفاده از کربن دی اکسید و اتانول در به تاخیر انداختن توسط محققان مختلف مورد بررسی قرار گرفته و خصوصیات نان را بهبود بخشیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.