سنتزسبز نانو ذرات نقره با عصاره دارچین و بررسی خاصیت ضد میکروبی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
سنتزسبز نانو ذرات نقره با عصاره دارچین و بررسی خاصیت ضد میکروبی آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد سنتزسبز نانو ذرات نقره با عصاره دارچین و بررسی خاصیت ضد میکروبی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتزسبز نانو ذرات نقره با عصاره دارچین و بررسی خاصیت ضد میکروبی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن سنتزسبز نانو ذرات نقره با عصاره دارچین و بررسی خاصیت ضد میکروبی آن :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
روش سبز (استفاده از گیاهان) به دلیل طبیعی بودن مواد احیا کننده و پایدار کننده مورد نیاز در سنتز نانو ذرات و غیر شیمیایی بودن آنها به عنوان یک روش مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست شناخته شده است که جایگزین بسیار مناسبی برای روش های شیمیایی و فیزیکی میباشد. یکی از مهمترین کاربردهای نانو ذرات نقره استفاده از آن به عنوان عامل ضد باکتری است. در این مقاله سنتز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره دارچین و ماکروویو انجام شد و خواص ضد باکتری آن مورد بررسی قرار گرفت. برای تشخیص شکل گیری نانو ذرات از آنالیز UV-Vis استفاده شده که ماکزیمم جذب نوری فرابنفش برای تمامی نمونه ها در محدوده ۴۰۰ تا ۴۵۰ نانومتر بوده است. همچنین جذب نانو ذرات سنتز شده در چهار غلظت متفاوت از نیترات نقره مقایسه شد و با تعیین نمونه بهینه، اثر زمان بررسی گردید که در زمان ۱۴۰ ثانیه بیشترین غلظت نانو ذرات به دست آمد. برای تعیین گروه های عاملی نیز آنالیز FTIR استفاده شد. در نهایت بعد از سنتز نانو ذرات نقره، فعالیت ضد میکروبی آنها بر روی باکتری گرم مثبت ( Staphylococcus aureus ) و باکتری گرم منفی (Escherichia coli) بررسی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.