روش های شناسایی و اندازه گیری آفلاتوکسین در مواد غذایی و مقایسه ی روشهای آنالیتیکی و روش کشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
روش های شناسایی و اندازه گیری آفلاتوکسین در مواد غذایی و مقایسه ی روشهای آنالیتیکی و روش کشت دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد روش های شناسایی و اندازه گیری آفلاتوکسین در مواد غذایی و مقایسه ی روشهای آنالیتیکی و روش کشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش های شناسایی و اندازه گیری آفلاتوکسین در مواد غذایی و مقایسه ی روشهای آنالیتیکی و روش کشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن روش های شناسایی و اندازه گیری آفلاتوکسین در مواد غذایی و مقایسه ی روشهای آنالیتیکی و روش کشت :
تعداد صفحات :۱۸
چکیده مقاله:
آفلاتوکسین ها گروهی از گونه های مختلف مایکوتوکسین های کپکی بوده که عمدتا توسط دو قارچ رشته ای، یعنی آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتیکوس تولید میگردند. آفلاتوکسین به عنوان عامل سرطانزا، جهش زا و جلوگیری کننده از عمل سیستم ایمنی میباشد. بسیاری از محصولات در طی مراحل برداشت نگهداری و آماده سازی در معرض آلودگی یا کپک های توکسینزا و مایکوتوکسینها میباشند. اهمیت افلاتوکسین منجر به استفاده از روشهای شناسایی سریع و اندازه گیری آن در محصولات غذایی نظیر روشهای تجزیه ای HPLC و E LISA و …گردیده است. از طرفی بسیاری از این روش ها گران بوده و جهت کاربرد روزانه مقرون به صرفه نبوده و یک راه کار ارزانتر که شناسایی بر مبنای محیط کشتهای اختصاصی و مشاهده هاله فلورسنس میباشد را مورد توجه قرار داده است. این مقاله مروری است بر معرفی روش های شناسایی و اندازه گیری آفلاتوکسین و مقایسه ای بین روش های آنالیتیکی و روش کشت میباشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.