روش های اندازه گیری بیاتی نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
روش های اندازه گیری بیاتی نان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد روش های اندازه گیری بیاتی نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش های اندازه گیری بیاتی نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن روش های اندازه گیری بیاتی نان :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
بیات شدن نان را می توان مجموعه ای از تغییرات، غیر از تغییرات ناشی از فعالیت میکروارگانیسم ها که در بافت، مزه و بوی نان اتفاق می افتد تعریف کرد و پدیده ای است که جلوگیری از آن در شرایط عادی امکان پذیر نیست. نان پس از خارج شدن از تنور بتدریج بیات می شود و بافت، طعم و رنگ اولیه خود را از دست می دهد. در این پدیده مکانیسم های فیزیکی، شیمیایی و فیزیکوشیمیایی دخالت دارند که هنوز به درستی شناخته نشده اند. بیاتی را می توان از طریق راه های مختلف از جمله تغییرات در بافت، افزایش سختی، کاهش ظرفیت جذب آب، افزایش خردشدگی، کریستالیزاسیون نشاسته و بر هم کنش های میان اجزا تشخیص داد. روش های مختلفی جهت شناسایی و تجریه و تحلیل تغییرات در سطوح ماکروسکوپی، میکروسکوپی و مولکولی وجود دارد. استفاده از ابزار های مناسب می تواند منجر به تشخیص بهتر مکانیسم بیاتی نان به تاخیر انداختن آن گردد. اغلب روش های ارزیابی بیاتی نان از طریق تفرق با اشعه ایکس، آزمون های رئولوژی، شیمیایی، حسی و DSC صورت میگیرد. انتخاب روشی مناسب میتواند در تفسیر نتایج بسیار موثر باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.