رزین های تبادل یونی و کاربرد آنها در رنگبری و کانی زدایی شربت های قندی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رزین های تبادل یونی و کاربرد آنها در رنگبری و کانی زدایی شربت های قندی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رزین های تبادل یونی و کاربرد آنها در رنگبری و کانی زدایی شربت های قندی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رزین های تبادل یونی و کاربرد آنها در رنگبری و کانی زدایی شربت های قندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رزین های تبادل یونی و کاربرد آنها در رنگبری و کانی زدایی شربت های قندی :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

دو ساختار پلیمری تجاری برای رزین ها در دسترس است : رزین های استایرنی , رزین های آکریلیکی رزین های آکریلیکی ,ترکیب های رنگی با وزن ملکولی بالا را جدا می کنند, انتخاب کنندگی کمتری در زمینه رنگهای رنگهای قندی دارند. به دلیل آبدوستی بیشترشان می توانند توسط محلول سدیم کلراید به طور کامل احیا و بازسازی شوند.رزین های استایرنی توانایی رنگ زدایی بیشتری دارند ولی رنگ به طور موثر در طی احیاسازی از بین نمی رود.در تصفیه نیشکر ,شکرخام ۲بار ذوب می شود و ساکارز با رزین های تعویض یون رنگ زدایی می شود . بیشتر رنگدانه های شکر ذاتا آنیونی هستند و در PH های بالا بار منفی دارند, درنتیجه برای رنگبری بیشتر رزین های آنیونی و در فرم کلرید مورد استفاده قرار می گیرند که غالبا پلی استایرن سولفات با بازوهای یون کلسیم هستند.رنگ بری با این روش اثری بر شفافیت شربت ندارد اما ورود یون های کلراید موجب افزایش ملاس زایی شربت می شود.در کانی زدایی شربت ها به ۳ سیستم پرداخته شده است که عبارتند از: بستر مخلوط رزین های کاتیونی اسید ضعیف : این بستر مخلوط شامل رزین کاتیونی اسید ضعیف با فرم هیدروژنی و رزین انیونی باز قوی با فرم OH است.رزین های دو بستری آنیونی باز قوی/کاتیونی اسید ضعیف PH: موثر بر رزین کاتیونی ضعیف تقریبا برابر ۴ است.رزین های دو بستری دمای کم کاتیونی اسید قوی/آنیونی باز ضعیف : این فرآیند نیازمند دمای تیمار کمتر از ۱۰ درجه سانتی گراد برای جلوگیری از اینورت شدن ساکارز است.هریک از این سیستم ها بسته به توانایی و شرایط ویژه خود می توانند میزان مشخصی از شربت و خاکستر را کاهش دهند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.