خواص درمانی، آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات زیست فعال موجود در زنجبیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خواص درمانی، آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات زیست فعال موجود در زنجبیل دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خواص درمانی، آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات زیست فعال موجود در زنجبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خواص درمانی، آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات زیست فعال موجود در زنجبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خواص درمانی، آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات زیست فعال موجود در زنجبیل :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

زنجبیل یکی از ادویه های معروف مورد استفاده در انواع غذا ها و نوشیدنی ها که از سالیان دور به عنوان یک داروی گیاهی مورد استفادهبشر بوده است. زنجبیل دارای ترکیبات زیست فعال زیادی می باشد که از جمله این ترکیبات می توان به ۶-جینجرول اشاره کرد که از عوامل اصلی تندی زنجبیل بوده و خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد توموری زنجبیل به آن مربوط می شود. از جمله نقش های زنجبیل و عصاره های آن می توان به محافظت در برابر سرطان و اثرات آنتی اکسیدانی اشاره کرد. همچنین از ترکیبات فنلی زنجبیل می توان به ۶-جینجرول، ۶-شوگااول و زینجرون نام برد که فعالیت آنتی اکسیدانی دارند. ۶-جینجرول و ۶-شوگااول ساختار شیمیایی بسیار مشابهی دارند. می توان با درون پوشانی عصاره زنجبیل در سیستم های نانو حامل کلوئیدی از ترکیبات زیست فعال موجود در آن در برابر عوامل محیطی مانند نور، اکسیژن، اشعه و حرارت محافظت کرد. در این مقاله به برخی خواص آنتی اکسیدانی، درمانی و تغذیه ای ترکیبات زیست فعال زنجبیل پرداخته شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.