تولید و بررسی برخی از ویژگیهای کیفی حلوای بزرک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید و بررسی برخی از ویژگیهای کیفی حلوای بزرک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید و بررسی برخی از ویژگیهای کیفی حلوای بزرک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید و بررسی برخی از ویژگیهای کیفی حلوای بزرک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید و بررسی برخی از ویژگیهای کیفی حلوای بزرک :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

بزرگ دانه ای حاصل از گیاه بزرگ (Linacea )است که جزء گروه Linum usitatissimumمحسوب میشود. گیاه بزرگ در واقع گیاه جدیدی نبوده و از گیاهان بومی آسیای غربی و مدیترانه است. دانه بزرک به دلیل اینکه غنی از اسیدهای چرب ضروری بخصوص آلفالینولنیک اسید، فیبر رژیمی و پروتئین است مورد توجه قرار گرفته و استفاده از آن افزایش چشمگیری داشته است و آن را به تجارت جهانی تبدیل کرده است. در سال های اخیر بیشترین تولید کننده این دانه کشور کانادا بوده است. لذا با توجه به ویژگی های تغذیه این دانه، مطالعات زیادی در این مورد انجام شده و محصولات زیادی در صنعت غذا از آن تولید شده است. حلوای بزرک یکی از محصولات سنتی حاصل از دانه بزرک است که توسط پودر دانه برشته شده بزرک و شیره انگور (دوشاب) به نسبت ۵۰ : ۵۰ تولید میشود. امروزه تولید صنعتی این محصول نیز آغاز شده است. به علت فساد پذیری بالای این محصول، باید جهت نگهداری طولانی مدت در یخچال نگهداری شود. در غیر این صورت مدت ماندگاری کمتری را برای این محصول در دمای اتاق در نظر گرفت و در بازار فروش نیز این امر باید مورد توجه قرار گیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.