تولید ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو و برسی خصوصیات رنگ سنجی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تولید ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو و برسی خصوصیات رنگ سنجی آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تولید ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو و برسی خصوصیات رنگ سنجی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو و برسی خصوصیات رنگ سنجی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تولید ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو و برسی خصوصیات رنگ سنجی آن :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
سابقه و هدف: رژیم غذایی باید یک راه کنترل و کاهش بیماری ها باشد. بنابراین برای جلوگیری از بیماری ها باید از مواد غذایی که حاوی ترکیبات فیبری و انواع ویتامین ها، املاح و ترکیبات فنولی هستند استفاده کرد. جو یکی از کهن ترین غلات است که به طور گسترده دارای ترکیبات فنولی و همچنین حاوی مقدار قابل توجهی از بتاگلوکان می باشد. مالت جو دارای مزایای سلامتی چون کاهش گلوکز بعد از غذا و کاهش کلسترول و کاهش فشار خون می شود.مواد و روش ها: در این مطالعه از درصدهای مختلف ۰/۲، ۰/۵، ۱، ۲ ، ۳ و ۴ درصد مالت جو به ماست هم زده کم چرب استفاده شد که آزمون رنگ سنجی انجام شد.یافته ها: . بیشترین میزان روشنایی مربوط به نمونه شاهد و کمترین مربوط به نمونه غنی شده در آخرین روز یعنی بیست و یکم میباشد در طی نگهداری هم می توان نتیجه گرفت که قرمزی کاهش یافته است همچنین در تمام نمونه های غنی شده و شاهد تفاوت معنی داری در (E*) دیده شده است که از روز هفتم به بعد کاهش مییابد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.