تاثیر نشاسته اصلاح شده ذرت برروی ویژگی های فیزیکو شیمیایی آرد بربری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نشاسته اصلاح شده ذرت برروی ویژگی های فیزیکو شیمیایی آرد بربری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نشاسته اصلاح شده ذرت برروی ویژگی های فیزیکو شیمیایی آرد بربری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نشاسته اصلاح شده ذرت برروی ویژگی های فیزیکو شیمیایی آرد بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نشاسته اصلاح شده ذرت برروی ویژگی های فیزیکو شیمیایی آرد بربری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

نان غذای اصلی مردم ایران و تامین کننده بخش اعظم کالری و پروتئین دریافتی آنها است. در طی نگهداری، کاهش تازگی و افزایش در سفتی مغز سبب کاهش مشتری پسندی می گردد. هدف این پژوهش افزودن نشاسته اصلاح شده ذرت جهت بهبود کیفیت نان می باشد. دراین تحقیق نشاسته اصلاح شده ذرت (پیش ژلاتینه) در سطوح ۳، ۵ ، ۷ و ۱۰ درصد جایگزین آرد گندم شد وآزمون های فیزیکو شیمیایی شامل رطوبت، خاکستر، پروتئین، pH،گلوتن مرطوب و اندازه ذرات بر روی تیمارها انجام گرفت وبا استاندارد ملی ایران شماره ۱۰۳ اصلاحیه ۱ مقایسه شد. همچنین ارزیابی حسی وبیاتی نان به طریق تست پانل توسط ۶ ارزیاب آموزش دیده در روزهای اول، سوم، پنجم انجام شد. با افزایش نشاسته اصلاح شده ذرت (پیش ژلاتینه)، رطوبت، خاکستر، پروتئین، گلوتن مرطوب و pH کاهش یافت. نتایج آزمونها نشان داد که تیمار۳ درصد نشاسته پیش ژلاتینه، بالاترین مقدار رطوبت، خاکستر، پروتئین و گلوتن مرطوب وکمترین امتیاز بیاتی نسبت به نمونه شاهد داشت. اگرچه گلوتن مرطوب آن مغا یر با استاندارد ملی ایران بود، ویژگیهای پوسته فوقانی، سطح زیرین، سفتی، جویدن و بوی نان حاصل ازآن با شاهد تفاوت معنی داری نداشت وسبب تعویق بیاتی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.