تاثیر شکل خلال و چیپس سیب زمینی بر نرخ خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبتی موثر در خشک کن مایکروویو


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شکل خلال و چیپس سیب زمینی بر نرخ خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبتی موثر در خشک کن مایکروویو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شکل خلال و چیپس سیب زمینی بر نرخ خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبتی موثر در خشک کن مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شکل خلال و چیپس سیب زمینی بر نرخ خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبتی موثر در خشک کن مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شکل خلال و چیپس سیب زمینی بر نرخ خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبتی موثر در خشک کن مایکروویو :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

مایکروویو، یک روش سریع خشک کردن مواد غذایی است که انرژی آن ، قابل مقایسه با روش خشک کردن با هوای گرم است. سیستم های خشک کردن مایکروویو، زمان خشک کردن را به طور قابل توجهی کاهش داده اند بدون این که اثر منفی بر روی کیفیت محصول داشته باشند در این مطالعه تاثیر خلال و چیپس سیب زمینی و توانهای مختلف مایکروویو بر رفتار خشک شدن، ضریب نفوذ موثر و بهترین مدل ریاضی در سیب زمینی مورد بررسی قرار گرفت.. ضریب نفوذ رطوبتی برای خلال سیب زمینی و چیپس سیب زمینی به ترتیب از۷- ۱۰ ×۳/۶ تا ۶- ۱۰ ×۱/۲۵۲ m 2/s و ۷- ۱۰ ×۴/۵۴ تا ۶- ۱۰ ×۱/۴۱۶ m2/s تغییر میکند.. شکل سیب زمینی بر مدت زمان خشک شدن و نفوذ رطوبتی موثر در یک خشک کن مایکروویو تاثیر دارد بطوریکه زمان خشک شدن برای چیپس نسبت به خلال سیب زمینی کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.