تاثیر جایگزینی شیره انگور با شکر بر ویژگی های خمیر کیک روغنی (یزدی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر جایگزینی شیره انگور با شکر بر ویژگی های خمیر کیک روغنی (یزدی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر جایگزینی شیره انگور با شکر بر ویژگی های خمیر کیک روغنی (یزدی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر جایگزینی شیره انگور با شکر بر ویژگی های خمیر کیک روغنی (یزدی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر جایگزینی شیره انگور با شکر بر ویژگی های خمیر کیک روغنی (یزدی) :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
شیره انگور یکی از فرآورده های سنتی انگور با ارزش تغذیه ای بالاست، که بدلیل داشتن طعمی شیرین می توان از آن بعنوان جایگزین طبیعی شکر در محصولات غذایی استفاده نمود. در این تحقیق شیره انگور در سه سطح ۷۵ ۵۰ و %۱۰۰ جایگزین شکر در فرمول کیک روغنی (کیک یزدی) شد. ویژگی های خمیر کیک شامل وزن مخصوص حجم مخصوص و pH خمیر مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد با افزایش سطح جایگزینی شیره انگور وزن مخصوص خمیر بطور معنی داری افزایش یافت .(p < 0/05) در حالیکه حجم مخصوص و pH خمیر با افزایش درصد جایگزینی کاهش یافتند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.