تاثیر توزیع ذرات چربی در آزاد سازی طعم و پایداری آن در محصولات خشک لبنی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر توزیع ذرات چربی در آزاد سازی طعم و پایداری آن در محصولات خشک لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر توزیع ذرات چربی در آزاد سازی طعم و پایداری آن در محصولات خشک لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر توزیع ذرات چربی در آزاد سازی طعم و پایداری آن در محصولات خشک لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر توزیع ذرات چربی در آزاد سازی طعم و پایداری آن در محصولات خشک لبنی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

محصولات خشک لبنی به دلیل خصوصیات حسی، عملکردی و تغذیه ای که دارند در بسیاری از نوشیدنی ها و مواد غذایی به کار میروند. این ترکیبات شامل پودرهای شیر با تیمارهای حرارتی و محتوای چربی متفاوت، پودر دوغ کره همراه با شیر، پروتئینهای آب پنیر با محتوای پروتئینی متفاوت میباشند. عطر و طعم مهم ترین ویژگی است که پذیرش مصرف کننده از به کارگیری این مواد را تعیین میکند. اکسیداسیون چربی ها مکانیزم اصلی در ایجاد بدطعمی در ترکیبات لبنی خشک شده میباشد. اثرات انواع عملیات واحد بر طعم مواد لبنی خشک مورد مطالعه قرار گرفته است. تحقیقات اخیر اثبات میکند که افزایش چربی آزاد سطح در پروتئین آب پنیر تغلیظ شده که با خشک کن پاششی تهیه گردیده با اکسیداسیون چربی و بد-طعمی در ارتباط است. چربی آزاد سطح در محصولات خشک کن پاششی، چربی سطح پودر است که امولسیون نشده است.پروتئین ها و فسفولیپیدها متداول ترین امولسیفایرهایی هستند که در ترکیبات لبنی خشک شده حضور دارند. در حال حاضر رابطه بین چربی آزاد سطح و اکسیداسیون ارائه شده است. ارتباط بین چربی آزاد سطح در ترکیبات لبنی خشک شده و طعم و پایداری آن بررسی نشده است. در این بازبینی برخی فرضیهها درباره نقش چربی آزاد سطح بر طعم مواد لبنی خشک همراه با مکانیسم های پیشنهادی ارائه شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.