تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم همراه با عصاره گزنه (Urtica dioica L.) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)در یخچال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم همراه با عصاره گزنه (Urtica dioica L.) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)در یخچال دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم همراه با عصاره گزنه (Urtica dioica L.) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)در یخچال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم همراه با عصاره گزنه (Urtica dioica L.) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم همراه با عصاره گزنه (Urtica dioica L.) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)در یخچال :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
در این مطالعه تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم همراه با عصاره گزنه (Urtica dioica L.) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا محلول آلژینات سدیم ۳ درصد به شکل چهار تیمار آلژینات سدیم بدون عصاره گزنه و آلژینات سدیم حاوی ۳ دوز عصاره %۰/۵ و %۱ و %۲ تهیه شده و فیله ماهی قزل آلا در این محلول به مدت ۳۰ ثانیه غوطه ور شد. پس از خشک شدن محلول و ایجاد پوشش بر روی ماهی قزل آلای رنگین کــمان، چهار تیمار دارای پوشـش خــوراکی و یک تیـمار شــاهد به مدت ۱۲ روز در دمـای یخــچال( (۴ ۱& نگهداری شده و سپس تیمارها در روزهای صفر،۴،۸،۱۲ مورد آزمایش های شیمیایی فساد ، شامل عدد پروکساید(PV)، شاخص اسد تیوباربیتوریک (TBA)، و ترکیبات ازته فرار، قرار گرفتند.نتایج این بررسی ها نشان می دهد که پوشش آلژینات سدیم دارای آثار ضداکسیداسیونی است و با غنی سازی آن با عصاره گزنه میتوان به کارایی آن افزود و از آن بعنوان یک پوشش زیست تخریب پذیر جهت بسته بندی و نگهداری فرآورده های گوشتی استفاده کرد. همچنین آنالیز آماری نتایج بدست آمده حاکی از آنست که غنی سازی پوشش، با عصاره ۲ درصد گزنه به طور معنی داری (P<0/05) باعث افزایش کارایی آن شد به نحوی که پایین ترین عدد پروکساید در تیمار حاوی پوشش آلژینات ۲ درصد گزنه دیده شد..(۰/۱۲± ۴) پایین ترین مقدار شاخص اسید تیوباربیتوریک نیز در فیله های تیمار شده با پوشش آلژینات سدیم غنی شده با عصاره ۲ درصد گزنه دیده شد .( ۰/۱۱± ۰/۶۵) همچنین کمترین مقدار TVN نیز در فیله های پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی ۲ درصد گزنه دیده شد.(۰/۱۹± ۲۲)
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.