تاثیر اموسیفایر Datem در فرمول ژل امولسیفایر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و کیک روغنی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اموسیفایر Datem در فرمول ژل امولسیفایر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و کیک روغنی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اموسیفایر Datem در فرمول ژل امولسیفایر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و کیک روغنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اموسیفایر Datem در فرمول ژل امولسیفایر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و کیک روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اموسیفایر Datem در فرمول ژل امولسیفایر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و کیک روغنی :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

تاثیر امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید استر منو گلیسرید در سه سطح ۵ قسمت(%۱.۴۵)و۱۰قسمت(%۲.۷۵)و۱۵ قسمت(%۳.۹)در فرمول ژل امولسیفایر بر بهبود کیفیت کیک روغنی مورد مطالعه قرار گرفتPH خمیر برای نمونه شاهد و نمونه حاوی ژل امولسیفایر مورد ارزیابی قرار گرفت و هچنین میزان افت رطوبت پس از یک هفته ،سفتی بافت ،aw بر روی و خصوصیات حسی (بافت ،طعم) کیک روغنی و نمونه شاهد بررسی شد نتایج به روشنی نشان داد که در مقایسه با نمونه شاهد افزایش غلظت DATEM در سه سطح فوق در فرمول ژل امولسیفایر سبب کاهشPH خمیر ،کاهش میزان افت رطوبت و کاهش aw،کاهش سفتی بافت و افزایش خصوصیات حسی کیک شد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.