بسته بندی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده (MAP )،و اثرات آن بر ایمنی ،کیفیت و زمان ماندگاری مواد غذایی تازه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بسته بندی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده (MAP )،و اثرات آن بر ایمنی ،کیفیت و زمان ماندگاری مواد غذایی تازه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بسته بندی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده (MAP )،و اثرات آن بر ایمنی ،کیفیت و زمان ماندگاری مواد غذایی تازه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بسته بندی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده (MAP )،و اثرات آن بر ایمنی ،کیفیت و زمان ماندگاری مواد غذایی تازه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بسته بندی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده (MAP )،و اثرات آن بر ایمنی ،کیفیت و زمان ماندگاری مواد غذایی تازه :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

بسته بندی موادغذایی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده برای حفظ کیفیت و تازگی محصول و تاثیر آن برروی بقا و رشد میکروارگانیسم های بیماری زا در مواد غذایی بسیار فاسدشدنی ،نقش مهمی در ایمنی مواد غذایی دارد. در طی دهه های اخیر، تقاضا برای میوه و سبزی تازه، افزایش یافته است و کوتاه بودن عمر مفید و تاریخ مصرف مواد غذایی تازه ی بسته بندی شده ، باعث بروز مشکلات اقتصادی زیادی برای فروشندگان و توزیع کنندگان مواد غذایی شده است. با توجه به اینکه میوه ها و سبزیجات تازه شرایط فراوری حرارتی و برودتی را تحمل نمیکنند و به دلیل ساختار بیولوژیکی خود، تا مدتها پس از چیده شدن عمل تنفس را انجام می دهند، بدین معنی که فعالیت شیمیایی درون گیاه در حال انجام و ایجاد تغییرات در گیاه می باشد. در نتیجه ایده پردازان صنعت بسته بندی مواد غذایی به این فکر افتادند که شرایط محیط اطراف محصول را به نحوی تغییر دهند که سرعت تنفس گیاه کاهش یابد. استفاده از بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده modified atmospherepackaging (MAP) در این امر راهگشا می باشد. شرایط حرارتی و مقدار گازهای مورد استفاده در این تکنولوژی برای انواع محصولات غذایی بسیار متفاوت است. در این مطالعه سعی گردیده که اثرات متقابل اتمسفر اصلاح شده بر میزان ایمنی و کیفیت مواد غذایی تازه بررسی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.