بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی، حسی و افزایش زمان ماندگاری گوشت قرمز با استفاده از عصاره برگ زیتون


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی، حسی و افزایش زمان ماندگاری گوشت قرمز با استفاده از عصاره برگ زیتون دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی، حسی و افزایش زمان ماندگاری گوشت قرمز با استفاده از عصاره برگ زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی، حسی و افزایش زمان ماندگاری گوشت قرمز با استفاده از عصاره برگ زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی، حسی و افزایش زمان ماندگاری گوشت قرمز با استفاده از عصاره برگ زیتون :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

با توجه به اینکه برگ زیتون و عصاره حاصل از آن دارای اثرات متعدد مطلوب سلامتی بخش و تکنولوژیکی مانند اثرات تغذیه ای، ضدمیکروبی، پایداری اکسایشی بوده و همچنین با قیمت پائین در دسترس میباشد، بنابراین هدف این پژوهش بررسی تاثیر استفاده از عصاره برگ زیتون روی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی، حسی و کیفیت ماندگاری گوشت قرمز گاو در طی مدت زمان نگهداری میباشد تا گوشت قرمز با کیفیت تغذیه ای و ماندگاری بالا به بازار ارائه گردد . در این تحقیق تاثیر عصاره برگ زیتون با غلظتهای ، %۱۰ ۲۰% و ۳۰ %روی ویژگیهای کیفی و میکروبی گوشت قرمز گاوی در مدت زمان نگهداری مورد بررسی قرار گرفت.. نتایج نشان داد که در طی مدت زمان نگهداری ۱۵ روز ویژگی های رطوبت، ترکیبات فنولیک، اندیس روشنایی، اندیس قرمزی، اندیس سبزی و مقبولیت کلی کاهش و ویژگیهای pH ،میزان چربی، پروتئین، ازت فرار کل، اکسیداسیون چربی، شمارش باکتریهای کل، سایکروتروف ها، کلیفرم ها، کپک ها و مخمرها افزایش پیدا کرد. همچنین مشخص شد که نمونه های گوشت تیمار شده با عصاره برگ زیتون نسبت به نمونه کنترل دارای میزان رطوبت، ترکیبات فنولیک، اندیس روشنایی، اندیس قرمزی و مقبولیت کلی بالاتر و دارای pH ،میزان چربی،پروتئین، اندیس سبزی، ازت فرار کل، اکسیداسیون چربی، شمارش باکتری های کل، سایکروتروف ها، کلیفرم ها، کپک ها و مخمرها پائینتر بودند. با توجه به نتایج میتوان اذعان کرد که کاربرد عصاره برگ زیتون در فراوری گوشت گاو تازه در بهبود ویژگی های فیزیکی – شیمیایی ، رنگی ، کیفیت میکروبی و ارگانولپتیکی موثر بود و باعث افزایش زمان ماندگاری گوشت گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.