بررسی ویژگی های حسی مربای کم کالری بالنگ حاوی استویا


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های حسی مربای کم کالری بالنگ حاوی استویا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های حسی مربای کم کالری بالنگ حاوی استویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های حسی مربای کم کالری بالنگ حاوی استویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های حسی مربای کم کالری بالنگ حاوی استویا :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

روش سطح پاسخ جهت بررسی و بهینه سازی اثر ۳ فاکتور پکتین، پودر استویا و شکر برروی پذیرش کلی مربای کم کالری بالنگ انتخاب شد. برای بررسی مدل و انتخاب فرمول بهینه از ویژگی های حسی (شامل عطر و طعم، رنگ، بافت و پذیرش کلی) محصول استفاده شد که پکتین و شکر به ترتیب به صورت خطی و درجه دوم بر ویژگی های حسی موثر بودند و بین شکر و پکتین یک اثر متقابل وجود داشت. با توجه به نتایج، اختلاف معنی داری بین ویژگی های حسی اندازه گیری شده و پیشبینی شده توسط مدل وجود نداشت و شرایط بهینه برای تولید مربای کم کالری با ویژگی های حسی مناسب ۰/۲درصد پودر استویا، ۰/۴ درصد پکتین و ۴۵ درصد شکر تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.