بررسی قدرت رادیکال گیرندگی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش پرکولاسیون


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قدرت رادیکال گیرندگی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش پرکولاسیون دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قدرت رادیکال گیرندگی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش پرکولاسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قدرت رادیکال گیرندگی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش پرکولاسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قدرت رادیکال گیرندگی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش پرکولاسیون :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

امروزه استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی به دلیل خواص ضد سرطانی آن ها بسیار مورد توجه جوامع قرار گرفته است که در این بین،گیاهان و دانه های گیاهی مانند دانه گیاه عدس الملک سرشار از خواص آنتی اکسیدانی به دلیل وجود ترکیبات فنولی بوده و می تواند جایگزین مناسبی برای آنتی اکسیدان های سنتزی باشد و به عنوان رژیم غذایی سالم مورد استفاده قرار گیرد.در این پژوهش ابتدا عصاره اتانولی دانه گیاه عدس الملک استخراج شد و سپس میزان قدرت مهار کنندگی رادیکال های آزاد عصاره در غلظت های ۵۰۰،۴۰۰،۳۵۰،۳۰۰،۲۵۰،۲۰۰،۱۰۰ و ۶۰۰ پی پی ام و شاهد به روش قدرت مهار رادیکال های آزاد (DPPH) بررسی و با فعالیت ۲۰۰ پی پی ام آنتی اکسیدان سنتزی BHT مقایسه گردید.نتایج نشان داد با افزایش غلظت عصاره دانه گیاه عدس الملک،قدرت مهار رادیکال های آزاد افزایش معنی داری نسبت به نمونه شاهد نشان داده است(P<0.01)،به گونه ای که در غلظت های ۵۰۰،۴۰۰،۳۵۰،۳۰۰،۲۵۰ و ۶۰۰ پی پی ام مقدار ترکیبات فنلی نسبت به آنتی اکسیدان سنتزی BHT بیشتر بوده و در نتیجه عصاره دانه گیاه عدس الملک خاصیت آنتی اکسیدانی و فعالیت مهارکنندگی بیشتری نسبت به BHT دارد. افزایش قدرت مهارکنندگی رادیکال های آزاد که در پی افزایش غلظت های مختلف عصاره اتفاق می افتد به دلیل افزایش مقادیر ترکیبات فنلی و توکوفرولی در غلظت های بالاتر می باشد.در نتیجه دانه گیاه عدس الملک می تواند به عنوان منبع مناسب آنتی اکسیدانی سیستم بیولوژی بدن را از خطر رادیکال های آزاد حفظ کند و در صنایع غذایی و دارویی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.