بررسی غلظت بنزوات سدیم در دوغ های سطح عرضه شهر اصفهان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی غلظت بنزوات سدیم در دوغ های سطح عرضه شهر اصفهان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی غلظت بنزوات سدیم در دوغ های سطح عرضه شهر اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی غلظت بنزوات سدیم در دوغ های سطح عرضه شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی غلظت بنزوات سدیم در دوغ های سطح عرضه شهر اصفهان :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

دوغ نوشیدنی تخمیری سنتی است که در کشورهای مختلف دنیا به ویژه در قاره آسیا مصرف می شود. دوغ مانند دیگر نوشیدنی های اسیدی، می تواند دچار آلودگی میکروبی و در نهایت فساد شود. به همین منظور نگهدارنده های ضد میکروبی مانند اسید بنزوئیک و نمک آن (بنزوات سدیم) به دوغ اضافه می شود تا مزایایی مانند افزایش عمر ماندگاری و جلوگیری از فساد میکروبی حاصل گردد. تاثیرات نامطلوبی از بنزوات سدیم بر سلامت مصرف کنندگان منتشر شده است که منجر به آن گردید کشورهای مختلف قوانین سخت گیرانه ای در راستای کنترل ترکیبات ضدمیکروبی در فراورده های غذایی تصویب نمایند. براساس ضواب سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو در ایران استفاده از هر گونه نگهدارنده مانند بنزوات سدیم در شیر و فراورده های لبنی مانند دوغ ممنوع اعلام شده است. به همین جهت در یک مطالعه توصیفی مقطعی، غلظت بنزوات سدیم در ۳۶ نمونه دوغ عرضه شده تولیدی از سه برند (A, B, C)در شهر اصفهان با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) مورد ارزیابی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل آماری در نرم افزار SPSSنسخه ۱۶ و آزمون آماریone way ANOVA مورد آنالیز و p < 0/05 معنی دار در نظر گرفته شد. بنزوات سدیم در کلیه نمونه های دوغ مورد مطالعه در برندهای A، B و C به ترتیب ۳/۹-۲/۴، ۳-۵/۲ و ۴-۵/۶ میلی گرم بر لیتر بود. تفاوت معنی داری در مقدار بنزوات سدیم برندهای مختلف مشاهده نشد. وجود بنزوات سدیم در کلیه نمونه های دوغ می تواند نشان دهنده وجود این ترکیب به صورت غیرعمد باشد زیرا این ترکیب متابولیتی است که به صورت طبیعی در شیر و فراورده های لبنی مانند پنیر و ماست وجود دارد بنابراین، تعیین مقدار طبیعی تشکیل شده بنزوات سدیم در دوغ که ماست ماده اصلی اولیه آن می باشد جهت مطالعات بعدی پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.