بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی آلوئه ورا و کیتوزان و تاثیر آن ها بر ماندگاری و ویژگی های حسی بادام درختی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی آلوئه ورا و کیتوزان و تاثیر آن ها بر ماندگاری و ویژگی های حسی بادام درختی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی آلوئه ورا و کیتوزان و تاثیر آن ها بر ماندگاری و ویژگی های حسی بادام درختی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی آلوئه ورا و کیتوزان و تاثیر آن ها بر ماندگاری و ویژگی های حسی بادام درختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی آلوئه ورا و کیتوزان و تاثیر آن ها بر ماندگاری و ویژگی های حسی بادام درختی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

اکسیداسیون چربی ها از مهمترین دلایل فساد مواد غذایی به شمار می آید که بر روی رنگ، طعم، بافت و ارزش تغذیه ای ماده غذایی تاثیر می گذارد. واکنش های اکسیداسیون در اثر رادیکال های آزاد ایجاد می شوند، آنتی اکسیدان ها فرایند اکسیداسیون را کند کرده و آن را به تعویق می اندازند، ترکیبات طبیعی بسیار زیادی در طبیعت یافت می شوند که قادرند از اکسیداسیون مواد غذایی جلوگیری کنند. از جمله این ترکیبات آنتی اکسیدان، آلوئه ورا و کیتوزان هستند که ترکیبات ضد اکسایش قوی هستند. ویتامین ای، یا آلفا- توکوفرول و همچنین ویتامین ث یا اسید آسکوربیک، خاصیت آنتی اکسیدانی قوی دارندو به مقدار فراوان در آلوئه ورا یافت می شوند. همچنین کیتوزان خواص آنتی اکسیدانی زیادی دارد، بنابراین به عنوان پوشش خوراکی بر روی بادام استفاده شد. نتایج نشان داد که پوشش آلوئه ورا و کیتوزان توانستند با خاصیت آنتی اکسیدانی خود، اکسایش چربی های بادام را به تاخیر بیاندازند. و همچنین از لحاظ حسی تغییری در بادام ایجاد نکردند، و باعث حفظ بافت بادام شدند، اما به مقدار کم در رنگ بادام تغییر ایجاد شد، اما در پذیرش کلی بادام تغییری ایجاد نکرد. به طور کلی پوشش های خوراکی آلوئه ورا و کیتوزان به عنوان پوشش های مناسب، جهت افزایش ماندگاری بادام، تعیین شدند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.