بررسی ترکیبات شیمیایی،خواص ضد میکروبی،فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه آنغوزه ( Ferula assa (foetida L در نیشابور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیبات شیمیایی،خواص ضد میکروبی،فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه آنغوزه ( Ferula assa (foetida L در نیشابور دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیبات شیمیایی،خواص ضد میکروبی،فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه آنغوزه ( Ferula assa (foetida L در نیشابور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات شیمیایی،خواص ضد میکروبی،فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه آنغوزه ( Ferula assa (foetida L در نیشابور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیبات شیمیایی،خواص ضد میکروبی،فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه آنغوزه ( Ferula assa (foetida L در نیشابور :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

آنغوزه با نام علمی ۳Ferula assa foetida Lاز گیاهان دارویی مهم تیره چتریان می باشد.برگهای قاعده ساقه این گیاه عموما گوشتدار, به طول متوسط ۵۰ تا ۶۰ سانتی متر و فاقد دمبرگ و منقسم به قطعاتی با تقسیمات فرعیدندانه دار یا لوبدار است. این گیاه بومی استپ های ایران و قسمت هاییاز افغانستان می باشد . هدف: این تحقیق به منظور بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص ضد میکروبی وفعالیت های آنتی اکسیدانی اسانس گیاه Ferula assa foetida L انجام شد.روش کار: گیاه آنغوزه با استفاده از حلال آب و دستگاه کلونجر ,اسانس گیری شد و ترکیبات شیمیایی اسانس گرفته شده از بخش های اندام هوایی گیاه آنغوزه با دستگاه fpPMS مورد آنالیز قرار گرفت . و فعالیت آنتی اکسیدانی نیز به روش اسپکتوفوتومتری براساس میزان مهار رادیکالهای آزاد DPPU سنجیده شد . و اثر ضدمیکروبی اسانس نیز با تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MJp) به روش انتشار دیسک بررسی شد.یافته ها : اسانس مورد استفاده در این پژوهش با استفاده از روش تقطیر با آب از شیرابه گیاه آنغوزه استخراج شد .نتایج آنالیز اسانسبا استفاده از دستگاه fpPMS نشان داد که v3 ترکیب قابل شناسایی دراسانس وجود دارد که عمده ترین آنها شامل آلفا-پینن و (۴۷/۱%) بتا-پینن ، (۲۱/۳%) ، v- E دی تیولان (۱۸/۶%) بودند . در اسانس صمغآنغوزه به روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر به مدت v/H ساعت استخراج و شناسایی ترکیبات اسانس توسط دستگاه fpPMS انجام گرفت.میزان حداقل غلظت بازدارندگی اسانس (MJp) به ترتیب علیه باکتری هایاستافیلوکوکوس اوروئوس ، اشرشیاکلی ، سالمونلا تیفیموریوم ،شیگلادیسانتری و باسیلوس به ترتیب : ۶۲/۵ و ۶۲/۵ و ۱۲۵ و ۱۲۵ و ۵۰۰میلی گرم بر میلی لیتر میباشد. نتیجه گیری: تحلیل نتایج حاکی از آن است که صمغ گیاه دارای ظرفیت لازم برای استفاده به عنوان هیدروکربن ترپنی با اثر ضدمیکروبی میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.