بررسی تاثیر افزودن و کاربرد هیدروکلوئیدهای مختلف به عنوان جایگزین چربی در تولید پنیر کم چرب


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر افزودن و کاربرد هیدروکلوئیدهای مختلف به عنوان جایگزین چربی در تولید پنیر کم چرب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر افزودن و کاربرد هیدروکلوئیدهای مختلف به عنوان جایگزین چربی در تولید پنیر کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر افزودن و کاربرد هیدروکلوئیدهای مختلف به عنوان جایگزین چربی در تولید پنیر کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر افزودن و کاربرد هیدروکلوئیدهای مختلف به عنوان جایگزین چربی در تولید پنیر کم چرب :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

امروزه برای رسیدن به غذای سالم تر و در عین حال داشتن خواص حسی و بازار پسندی بهتر محصول، به بررسی راهکار های مختلف پرداخته شده است. یکی از این راهکار ها تولید فرآورده های لبنی با میزان چربی پایین برای حفظ سلامتی بیشتر است. هدف از این مطالعه، بررسی کاربرد و تاثیرات به کارگیری هیدروکلوئید هایی از جمله اینولین و ترکیبی از صمغ عربی و صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی در تولید پنیر کم چرب می باشد. کاربرد اینولین و میزان و نسبت صمغ عربی و صمغ گوار در ترکیبی از این دو هیدروکلوئید، می توانند تاثیرات متفاوت و قابل قبولی از لحاظ ویژگی های رئولوژیکی، میزان چربی، میزان ماده خشک، میزان اسیدهای چرب آزاد، میزان نمک، میزان اسیدیته و میزان باکتریهای کل موجود در پنیر، در فرآیند تولید پنیر کم چرب ایجاد کنند. به طور کلی نتیجه می شود که می توان با استفاده از بعضی هیدروکلوئید ها مانند صمغ گوار معایب مربوط به بافت پنیر کم چرب را برطرف کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.