بررسی تاثیر افزودن شیرخشک و پروتئین در سطوح مختلف بر روی خواص حسی و بافت ماست بر پایه دوغ کره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر افزودن شیرخشک و پروتئین در سطوح مختلف بر روی خواص حسی و بافت ماست بر پایه دوغ کره دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر افزودن شیرخشک و پروتئین در سطوح مختلف بر روی خواص حسی و بافت ماست بر پایه دوغ کره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر افزودن شیرخشک و پروتئین در سطوح مختلف بر روی خواص حسی و بافت ماست بر پایه دوغ کره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر افزودن شیرخشک و پروتئین در سطوح مختلف بر روی خواص حسی و بافت ماست بر پایه دوغ کره :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
ماست به عنوان یک منبع انرژی، منبع پروتئین و انواع ویتامین ها و املاح معدنی به شمار رفته و سبب ممانعت از رشد میکروارگانیزم های بیماریزای عامل ایجاد انواع اسهال وتومورشده و موجب کاهش کلسترول سرم و فشار خون نیز می گردد. بنابراین با توجه به اثرات بسیارمطلوب این محصول بر روی سلامت انسان، تولید گسترده آن در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرارگرفته است. یکی از روش های بهبود کیفیت محصولات لبنی استفاده از قوام دهنده های مختلف به منظور اصلاح بافت میباشد. پساب کره شیرین به عنوان یکی از فراورده های جنبی کارخانه لبنی که دارای ویژگی های امولسیون کنندگی و پایدار کنندگی است در تولید ماست مورد استفاده قرار گرفته است.در این پژوهش ماست بر پایه دوغ کره با دو فرمولاسیون حاوی %۱ شیرخشک و %۱ پروتئین به عنوان نمونه A و نمونه حاوی %۱ شیر خشک و %۳ پروتئین به عنوان نمونه B تهیه شد. سپس آزمایشات بافت سنجی و خواص حسی آنها با هم مقایسه گردید. نتایج نشان داد که نمونه A در طول مدت ماندگاری نمره بهتری از لحاظ حسی و بافت کسب می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.