بررسی تاثیر افزودن دوشاب خرمالوی وحشی برروی خواص فیزیکو شیمیاییکلوچه عملگر


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر افزودن دوشاب خرمالوی وحشی برروی خواص فیزیکو شیمیاییکلوچه عملگر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر افزودن دوشاب خرمالوی وحشی برروی خواص فیزیکو شیمیاییکلوچه عملگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر افزودن دوشاب خرمالوی وحشی برروی خواص فیزیکو شیمیاییکلوچه عملگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر افزودن دوشاب خرمالوی وحشی برروی خواص فیزیکو شیمیاییکلوچه عملگر :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

غذاهای فراسودمند به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می شود که علاوه بر سالم و ایمن بودن، سودمند نیز باشند و از بروز بیماری ها جلوگیری نمایند. محصولات آردی از پر مصرف ترین محصولات غذایی در سراسر جهان محسوب می شود. یکی از محصولات شیرین حاصل از آرد گندم کلوچه است که در ساخت آن از ساکاروز به عنوان شیرین کننده استفاده می شود. دوشاب خرمالوی وحشی، می تواند جایگزین مناسبی برای آنتی اکسیدان های سنتزی و مقدار شکر در محصولاتی نظیر کلوچه بوده وموجب افزایش ماندگاری و سلامت محصول گردد. دراین پژوهش از دوشاب خرمالوی وحشی در فرمولاسیون فرایند تولید کلوچه استفاده گردید. بدین منظور نمونه کلوچه های حاوی دوشاب خرمالوی وحشی در سطوح(%۰، %۲۵، %۷۵ و%۱۰۰ )تهیه گردید. نمونه های حاصل، پس از تولید از نظر خصوصیات شیمیایی (pH) در روزهای مختلف پس از تولید ،روز ۱، ۳۰ وروز ۶۰ در سه بار تکرار، مورد بررسی قرار گرفت. مطابق نتایج به دست آمده با افزایش مقدار درصد دوشاب خرمالوی وحشی مقدار pH کاهش یافت.(p<0/05)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.