بررسی تاثیر اسید اسکوربیک در بهبود کیفیت خمیر نان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر اسید اسکوربیک در بهبود کیفیت خمیر نان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر اسید اسکوربیک در بهبود کیفیت خمیر نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اسید اسکوربیک در بهبود کیفیت خمیر نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر اسید اسکوربیک در بهبود کیفیت خمیر نان :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

نان غذای اصلی بسیاری از مردم جهان است در ایران نیز حدود ۶۰-۶۵ درصد کالری و ۲- ۳ گرم از املاح معدنی روزانه مـردم از طریق خوردن نان تامین می شود . [۱] براساس آمار FAO در سال ۲۰۰۴ تولید جهانی گندم به ۶۲۷ میلیون تن رسید کـه کشـور ما در حدود ۱۵ میلیون تن از آن را به خود اختصاص داده است. در سال های اخیر بیش از هر زمان دیگر بـه دلیـل سیاسـت هـای دولت مبنی بر آزادسازی قیمت نان، کشش اجتماعی به سمت نان های با کیفیت بهتر رفته است. از طرفی به علت نـامرغوب بـودن آرد، اغلب نان های ایرانی از کیفیت مطلوب برخوردار نیستند به طوری که برای تهیه نان مطلوب بایـد از اصـلاح کننـده هـا کمـک گرفت. از سال ها پیش مشخص شده است که خواص رئولوژی خمیر مربوط به ماده چسبنده و کشسان موجود در آن به نام گلـوتن است مواد بهبود دهنده عمدتا روی پروتئین های آرد یا گندم تاثیر می گذارند در واقع عامل اصلی خاصـیت الاستیسـیته و مقاومـت به کشش خمیر از آرد گندم، مربوط به گلوتن آن است .[۲] گلوتن پرمصرف ترین پروتئین گیاهی بعد از سویا، نام عمـومی یکـی از پروتئین های موجود در گندم، چاودار(گندم سیاه) و جو است که %۸۰ سهم پروتئینی این غلات را به خود اختصاص داده اسـت. [۳] بنابراین در این مقاله ضمن معرفی فیزیکی و شیمیایی گلوتن، مقدمه ای برای آشنایی با بهبوددهنده ها مطرح شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.